torsdag 30 oktober 2008

Haha.......länge sedan en sådan höjdar torsdag!

Vad är då så speciellt med denna torsdag???

Jo, 2 stycken lag som sedan ett halvår är nedlagda och icke längre existerande i sin grundform har haft återträff på innebandyplanen och tro det eller ej men den gamla spänningen uppstod i alla fall stundtals på läktaren.
Balrog P92 = flaggskeppet VS Bele Barkarby IF resultatet ger oss en hint om temperaturen i innebandyvärlden.
Utan att på något som hellst sätt sluta att heja på Bele så måste jag nog ändå påtala att det är Balrog som sitter på de bästa spelarna, den bästa tekniken och den bästa lagkänslan.
Samma gamla värme mellan killarna i Balrogs gäng som man sett så många gånger var påtaglig när killarna gick ut på planen.

3,18 in i första perioden stod det 1-1 och det såg länge tight ut men sedan har Bele oturen att få till en mycket underlig studsboll framför eget mål vilket slutade med 2-1 till Balrog. Bele nötte på men Balrog skar av bollbanan och hela tillställningen slutade 3-1 till Balrog.

Skalman som stod den matchen (hade blivit frågad om han kunde tänka sig och ställa upp och valde att göra det för klubbkänslans skull, dock inte den första matchen för han vill ju jobba också!) fick veta att han inte skulle stå nästa match mot Storvreta så då valde han att åka tillbaka till jobbet i stället.
Jag tänker inte sitta och nöta bänk en gång till för P92! Det är Skalmans ord och det var ju ändå lite besvikelse att han inte fick stå den sista matchen nu när han offrade flera hundra kronor.

Undrar hur han tänker och känner nu när inte Beles P92 lyckades ta sig till slutspelet i scorpionscup 2008 ???

Sen måste jag bara hinna dela med er av ett litet citat från Skalman som dök ner som en blixt från klarblå himmel på väg mellan Skälby och Viksjö i dag på eftermidagen.

Vi sitter och lyssnar på trafikraporten och där pratar man om kollektivtrafiken, helt plötsligt så frågar han -
Om alla bussar och tåg slutar att gå, blir det kollektiv bestraffning då???

Tunga funderingar i en 16 årings huvud på väg mellan innebandyhallarna och jobbet ;-)

måndag 27 oktober 2008

OKEY ... JAG GER MIG...

jag har misslyckats igen!!! :-)

Fotografierna är inte inlagda i datorn så ni får vänta, ska bara....... vänta på att Skalman kommer hem och hjälper mig.

Men jag lyckades få ner några enstaka rader här i alla fall ;-) Nu lurade jag er allt!
Ni trodde ni skulle få vänta i 3 veckor eller så innan jag hittade tangentbordet igen.
Majsan - den där skålen med det mindre nyttiga godiset och den där flaskan med saft kan du skicka hit till nordvästra sidan om staden. Det verkar vara den perfekta fredagsmiddan för mig :-)
Superläckert badrum!!

Syster Yster - jag ska provsitta soffan, jag ska bara...... sova lite först.

Sov gott alla vänner och ha förströstan - Kompis har snitslat vägen till datorn så jag tror jag hittar tillbaka hit igen redan i morgon :-)

Nu så.....

.. ska vi se vad jag kan få till ;-)

Nu känner ja mig lite tvungen att få ner lite bokstäver på den här sidan.
Syster Yster, Anneli och Majsan med flaggskeppet har gett mig en och annan vink om att jag är lite långsam :-) Men nu ska ni få höra vad Alfons - ska bara- har pysslat med.

Innebandy, Innebandy, Innebandy och sedan Party Lite, Party Lite och sist men inte minst finns det en ny lärare på Kista Gymnasium som retar satan i mig!!!! Ja visstja, en liten liten del SIGGE ;-)

Skalman har ju valt sitt lag BBIF HJB! Lugnt tänkte mamman- visst ställer jag upp med det administrativa, Tränaren kallar mig "fru det fixar jag, inga problem" Sedan visar det sig att Skalman spelar i 2 lag i samma serie och grupp, han hoppar in och spelar för BBIF HU2, han ställer upp och målvaktstränar P96 OCH han ska ställa upp för ett P92 lag och spela under Scorpionscup nu på torsdag och fredag!!!!!! HJB ska ställa upp och bemanna sekreteriatet under torsdag och fredag vilket innebär ett stort antal pass i olika hallar som ska bemannas - har ni någon gång försökt få 17 killar mellan 16-18 år att frivilligt ställa upp klockan 07,45 en höstlovsmorgon i en innebandyhall????
Haha..... jag har problem men det fixar jag! ;-)
En blåslampa i rumpan och information om att vi åker på städschemat av toaletterna i hallarna om vi inte sköter det här på ett bra sätt och ställer upp för vår klubb, så ska ni se att de passen blir tillsatta snabbt och enkelt :-) :-)

Skorpan har satt nytt kakel i mitt kök så nu är jag hur mallig som hellst! Vet ni hur snyggt mitt kök blev???? Jag ska fota på em. och lägga in bilderna här. Jag ska bara..... (jobba först)
Söndag morgon hade jag besök av Skorpan i sängen. Klockan 06,37 vaknar jag av att Skalman frågar hur det är med henne. (Ni förstår säkert att hönsmorsan numero 1 sitter i givakt)
Hon har äntligen fått det där migränanfallet som hon gått och väntat i flera månader på! Men tvi vale för migrän när det står på!
Mamman lägger våta handukar på huvudet, masserar hårbotten och sparkar på pappan som ligger och snarkar så det känns som ett sågverk i hennes huvud. Skorpan somnar efter 1,5 timme och äntligen faller lugnet över Österdalsvägen 72 igen. I alla fall en lite stund.

( Fru "det fixar jag, inga problem" upptäcker vid 11-tiden att hon skrivit fel samlingstid på kallelsen till matchen i Tibblehallen. Samling och matchstart kl. 13,30! ) Gråsten!!!!!

Sedan kommer det en rolig grej (håll i dig Syster Yster)
Kompis har köpt mammans och pappans husvagn!
Mamman och Pappan har köpt en ny! En Kanus Azur!!!
Den är så fin. Även den kommer det bilder på så småningom.

Oj, nu vart klockan lite mycket och förskolebarnen vill ha mat i dag också! Jag återkommer och ska verkligen försöka göra det i eftermiddag!!!!
Jag lovar! Ska bara ........ :-)

torsdag 16 oktober 2008

Okej, jag är på gång igen.....

snart! ska bara....... sa Alfons Åberg :-)

onsdag 8 oktober 2008

Nu ska vi se var jag ska börja ;-)

Sigge har flyttat in och har börjat bli en inventarie som följer familjens rutiner = Full fart framåt eller total stiltje i soffan. Han är lika lycklig vilket av allternativen vi än pysslar med :-)

Vi har hunnit med en del innebandy. Bla en match i Åkersberga som vi valt att lägga på hyllan som en otrevlig erfarenhet. 16-0 i baken och en mycket deppig Skalman som nu har slickat såren och kör hårt som vanligt.

Skorpan har börjat hösten på ett högst otrevligt sätt med förkylning, nackspärr och ett uns av lättja - det är jobbigt att jobba!! Men som hennes kloka tränare säger - tränar man inte så spelar man heller inte match! Tack Fredrik och Thomas.

Kompis har börjat jaga jobb på riktigt och hoppas på dagsjobb till och med vilket jag tycker är toppen. Vidga vyerna, se dig om unge man! Det kommer en dag då du inser att du hittat rätt och då kommer du också att vara nöjd.

Anders drog på sig en vacker blodförgiftning när vi var ute i husvagnen sist. Skalman skulle in under altan golvet för att loda upp det och när golvet brast så var Anders och kompis där och räddade honom från att få hela golvet över ryggen. Resultatet blev en rostig skruv i höger handen med följande stelkrampsspruta och blodförgiftning. Han är dock nästan återställt och börjar tycka att det är tråkigt att vara hemma hela dagarna.

Jag har varit på endagskryssning med systrarna Yster och tant mamma! Det kan man kalla en höjdardag eller ett bottenskrap, vilket man vill.
Sett från den ljusa sidan så blev det en väldigt massa prat och skratt vilket jag gillar!!! Sett från den mörkare sidan så blåste det en hel del (nästan orkan om ni frågar mig) och det gungade en del men systrarna Yster står på sig och sääger att det där lilla gunget bara berodde på att vi var på öppet hav och att det bara höll på en timme :-)
Jag är i alla fall tacksam för att det inte var i Söndags vi var ute på havet.

Nu.......

är jag snart på gång igen syrran och alla andra som orkar sig in här då och då :-)