torsdag 1 juli 2010

Check!

Ja det har vi nu, tror vi :)

Vi har fått iväg listan med uppdaterade storlekar till berörda personer så alla nya kläder för nästa säsong hinner bli tryckta i rätt storlek med rätt siffror och namn =)
Mycket runt materialet som man inte tänker på när man ser matchställ och andra attiraljer som killarna har på sig och med sig på matcher och resor.
Bara det här kapitlet med klubbor som ska vara leftade eller rightade, långa eller kort, med mjukt eller hårt blad och allt annat som tydligen spelar en enormt stor roll för utespelarna. Skorna är tydligen också en hel vetenskap och olika möjligheter och modeller.
Många tror kanske att materialaren kan ta ett långt skönt sommarlov men det är bara att konstatera att gubbens sommarlov är förbi och nu är det mycket som ska vara klart till slutet av Juli när nästa säsong ska startas upp och dra igång på allvar.

Kul och spännande att få vara med på den här resan och massor av erfarenhet att dela med sig av men också att få lära sig. Fantastiskt att vi fått den här möjligheten att se hela maskineriet bakom varje SSL-lag.
Bara att tacka AIK för att de ger gubben förtroendet och att föreningen är så bra på att ge både positiv och negativ feedback. Konstruktiv kritik är utvecklande och kul  =)

Inga kommentarer: