lördag 7 juni 2008

Husvagnen är hemma igen ;-)


Efter att ha varit ute på ön ett helt år så är husvagen åter hemma på parkeringen i Järfälla. Nu måste den skrubbas och tvättas, skötas och allt det där vanliga som man gör med en husvagn på våren/försommaren. Gardinerna ska tvättas och hängas igen och sedan ska den tillbaka till ön så vi kan åka ut och njuta av helgerna fram till semestern då det bär av till vårt älskade böda sand på Öland.
Skorpan har nu talat om för sin mamma och pappa att hon minsan är sur för att hon inte får följa med till Öland på semester - vad gör man??? Dessa underbara ungar har tydligen bestämt sig för att klistra sig fast vid familjen så länge det bara går -. Vi hör ständigt våra vänner klaga på att ungarna aldrig vill följa med någonstans, vi har motsatt problematik i vårt hus :-)
Nåja helgen är inte slut och EM har börjat så visst finns det något att ta sig till !! ;-) TV är inte dumt alls när det är någon "kul" (ironin hägrar ur fru Nygren) sport att titta på. Ha det gott så länge och kram till er alla.

1 kommentar:

Lena sa...

Menar du att fotboll inte är en kul sport? Syrran.....boll som boll, stor eller liten, hård eller mjuk, färggrann eller ej, med eller utan hål. Allt med boll är kul......enl Emilio.
Börja stöna när dina familjemedlemmar bestämmer sig för att kolla in någon biljardturnering på tv:n
Själv längtar jag till OS startar :)