torsdag 3 juni 2010

Hosta hosta hosta................

är vad som hörs från övervåningen hela tiden......Skorpan är inte piggelin just nu. Hm....inte bra med Londondimman?   =)

Innebandyn är långsam och halvtrist, inga direkta storscoop att hämta någonstans. Det är väl ingen som blir förvånad av att båda bröderna Thalme nu har skrivit på för AIK???
När jag noterade att lillebror signat så tänkte jag genast.....och när är det klart med storebror?

Nej inget intressant alls utom möjligen ryktet som säger att Lemker ska vara huvudansvarig för Hawks seniorlag under kommande säsong!
Hur ska mannen orka och klara av både det OCH AIK ?
Nej jag tror att ryktet inte ger hela sanningen. Måste finnas någon reson i att en person ska vara kopplad till ett SSL-lag och samtidigt till ett farmarlag. Det kan inte hålla i längden. Jag misstänker att Bele Barkarby kan intyga att de inte såg så mycket av Karke förra säsongen när han var kopplad till både Bele och Caperio.

På hemmafronten är det skakigt som attan. Skalman är karsk som fan och stöddig som få.
J-klar vad hans pappa snetände på honom i morse. Han har inte många millimeter kvar att röra sig på nu innan det riktiga helvetet bryter ut.
Om man kan bestämma saker själv så SKA man kunna ta ansvar för att komma ur sovlådan i tid också. Pappan vill att han lägger ifrån sig mobilhelvetet i köket så att vi vet att han får sova i fred från den i alla fall men då blev Skalman arg minsann och ansåg att det är hans mobil och att han gör som han vill med den.

Helt rätt Skalman......behåll din jävla mobil brevid dig 24/7 för du kan ju missa ett sms annars!
Satan ta dig om du missar ett sms! Då går jorden under och du är säkert otrogen eller något annat skumt!
Tänk på vad som händer i din omgivning när du är så beroende av din lilla mobil!
Du missar nämligen en massa saker som sker omkring dig!   >(
Främst håller du på att förlora hela din familjs respekt för du är aldrig närvarande mentalt utan bara fysiskt. Det innebär att i längden suddar du ut dig själv totalt och kommer inte att räknas när vi pratar om sånt som rör alla oss vuxna i huset.
Det kan uppstå många jobbiga situationer för dig då du känner att du inte fått vara delaktig men i själva verket har du suttit brevid oss när vi bestämt oss för hur vi ska göra och du har valt att ha halva ditt medvetande i mobilen i stället för där och då.

Skorpan ska få lite hostmedicin innan hon travar iväg till huset och avslutar sitt arbete där i dag. Annars tror jag att husägarna rymmer fältet eller sätter på sig hörselkåporna snabbare än blixten ;)

Inga kommentarer: