söndag 28 augusti 2011

Mitt i träningsmatcherna

I Borgen igen!
Skönt att vara hemma på något konstigt sätt och härligt att höra skriket från skosulorna över parketten.
Trots att Basketten eller om det var handbollen som fick större 3-sekunders eller vad det var så golvet intagit ytterligare en färg vilket en och annan säkert kommer att ha åsikter om under säsongen så känns det liksom gott att vara i Solna-hallen igen.

Efter helgen kommer AIK att redovisa en sammanställning av helgens träningsmatcher och jag väljer att inte skriva så mycket om dem då de egentligen inte säger så mycket om lagets status utan mer handlar om vad man behöver slipa på och vad man lyckats sätta på plats. Men jag kan skriva så pass mycket att unga nya AIK helt säkert kommer att bjuda på rolig innebandy under kommande säsong.

Skönt att få de här matcherna i kroppen inför Finland nästa helg. Men också tungt för killarna som nu är inne på sin tredje helg med plasten i fokus. Det är ju inte så att man kan leva på bara plasten i Sverige utan det krävs ett jobb så man kan försörja sig.

Vi får hoppas att de håller hela vägen och att de talar om i tid om de inte klarar det. Känns ju inget vidare om de ska gå sönder innan säsongs-starten.

Inga kommentarer: