tisdag 10 april 2012

Oj nu finns det verkligen ett lag till att titta på!!

Öppnar upp för Facebook och får ett helt fantastiskt meddelande från en vän!
Jag blir så sjukt glad och varm om hjärtat!
Bele Barkarby IF Damlag har på bara några år spelat upp sig från div. 3 till 1:an efter att igår ha kvalat in sig via 2 vunna matcher mot Flen.

Bele´s Damlag är ett mycket ungt damlag!
Består av många 93-96:or och har fortfarande en stor utvecklingskompetens. De 2 tränarna Fredrik Ternvall och Thomas Deutgen fortsatte som tränare när klubben valde att lyfta upp hela F93-laget i damlaget för att hålla kvar ett damlag i föreningen. Ge ungdomarna en vision om att man inte måste söka sig till andra klubbar för att kunna fortsätta spela innebandy efter ungdomsåren. En tjej-satsning som nu gett frukt!
Härligt för dem att tjejerna har samma vilja att utvecklas. Måste vara roligt att jobba med ett gäng tjejer som ger allt i alla lägen.

Ett lag med tjejer som har jobbat sig till det här avancemanget, kämpat och lekt. För det är precis vad det handlar om. Att hitta glädjen med boll och klubba och samtidigt utvecklas. Att vilja mer!
Det har Fredrik och Thomas gett dem utrymme för.

Stort grattis till den förening som gett mig och min familj så mycket genom åren och det största Grattiset till Bele Barkarby IF Damlag! Numera ett Div. 1 lag!

Inga kommentarer: