torsdag 30 oktober 2008

Haha.......länge sedan en sådan höjdar torsdag!

Vad är då så speciellt med denna torsdag???

Jo, 2 stycken lag som sedan ett halvår är nedlagda och icke längre existerande i sin grundform har haft återträff på innebandyplanen och tro det eller ej men den gamla spänningen uppstod i alla fall stundtals på läktaren.
Balrog P92 = flaggskeppet VS Bele Barkarby IF resultatet ger oss en hint om temperaturen i innebandyvärlden.
Utan att på något som hellst sätt sluta att heja på Bele så måste jag nog ändå påtala att det är Balrog som sitter på de bästa spelarna, den bästa tekniken och den bästa lagkänslan.
Samma gamla värme mellan killarna i Balrogs gäng som man sett så många gånger var påtaglig när killarna gick ut på planen.

3,18 in i första perioden stod det 1-1 och det såg länge tight ut men sedan har Bele oturen att få till en mycket underlig studsboll framför eget mål vilket slutade med 2-1 till Balrog. Bele nötte på men Balrog skar av bollbanan och hela tillställningen slutade 3-1 till Balrog.

Skalman som stod den matchen (hade blivit frågad om han kunde tänka sig och ställa upp och valde att göra det för klubbkänslans skull, dock inte den första matchen för han vill ju jobba också!) fick veta att han inte skulle stå nästa match mot Storvreta så då valde han att åka tillbaka till jobbet i stället.
Jag tänker inte sitta och nöta bänk en gång till för P92! Det är Skalmans ord och det var ju ändå lite besvikelse att han inte fick stå den sista matchen nu när han offrade flera hundra kronor.

Undrar hur han tänker och känner nu när inte Beles P92 lyckades ta sig till slutspelet i scorpionscup 2008 ???

Sen måste jag bara hinna dela med er av ett litet citat från Skalman som dök ner som en blixt från klarblå himmel på väg mellan Skälby och Viksjö i dag på eftermidagen.

Vi sitter och lyssnar på trafikraporten och där pratar man om kollektivtrafiken, helt plötsligt så frågar han -
Om alla bussar och tåg slutar att gå, blir det kollektiv bestraffning då???

Tunga funderingar i en 16 årings huvud på väg mellan innebandyhallarna och jobbet ;-)

Inga kommentarer: