fredag 18 november 2011

Skönaste liraren med stickan på hyllan!

Ett skadedrabbat AIK som fått tidernas sämsta tänkbara start på sin ny-satsning med unga killar och ett annat spel i tanken. AIK blev för lättlästa och det ska ändras under säsongen med hjälp av ett gäng unga entusiastiska killar och ett gäng lite mer rutinerade "gamlingar". 
AIK´s hemsida kan man läsa följande text :


Peter Fischerström gör ett tillfälligt inhopp i Superligan. På grund av det rådande skadeläget i AIK har lagledningen tillsammans med Peter kommit överens om att 37-åringen hoppar in och förstärker laget under en tid framöver.

Med det i tankarna och kryddat med de här uttalanden från några andra i laget:

 Vi ska våga misslyckas som vi gjorde mot Täby i den sista perioden, då trillar bollarna in. Vi ska framför allt fokusera på vad vi ska göra och vårt eget spel. Då kan vi vinna matchen, vilket vi tänker göra.


– Visst är det så att vi fortfarande siktar på att nå slutspel, men först och främst så gäller det att hitta tillbaka till den vinnande känslan, och fram till dess så kommer jag som lagkapten göra allt för att stötta grabbarna där ute. Men visst är det så att man längtar till att man får spela. 



Det finns säkert fler uttalande från lagets alla hörn, runt om i etern men det som slår mig när jag sitter och tittar runt är att det finns en skön positiv inställning bland killarna. en känsla av att de alla vet vart de är på väg och att de bara letar efter rätt hållplats att kliva på tåget för att sedan vara med på banan. 

Överlag känns det som att - vill man vara med måste man vara snabb nog.....annars är man inte med där det händer när det vänder :)

Så till er alla som inte har en mormor som ska uppvaktas eller annan familjeangelägenhet på söndag.
Kliv in i Solnahallen! Kolla på skön ungdomsinnebandy, daminnebandy och innebandy på högsta nivå för en ringa kostnad på 0 kr!!!
Kan inte bli bättre!? 
Tack alla företag och sponsorer som gett oss alla möjligheten att bjuda på en heldag i AIKs färger.
Den dagen då vi firar AIK-dagen.......

Inga kommentarer: