måndag 21 november 2011

Oj vilken helg!

Den här är bara en i raden helger som går i AIKs tecken.
Fredagen blev det affären och inköpslista nedskriven av en trött Skorpa som jobbat hela helgen och tackat ja till att jobba 6 timmar på lördagen också.

Lördagen var det fullt hus och bakning så det stod härliga till. Jag lovar att bull och bakdoften låg som ett tjockt täcke över metropolen. 6 satser med småbröd och Rimbobullar samt 6 sockerkakor och uppe på det var det uppläggning av plockmat och sallads förberedning dessutom producerades det köttfärslimpa, sås och potatis till alla de rara människorna som skyndat hit för att hjälpa till.

Söndag blev det tidig transport till Solnahallen där vi alla firade AIK-dagen.
Vilka otroliga människor vi har i den föreningen!
Helt sjukt vad de hade ordnat och donat...vad de for runt för att alla  som tittade in i hallen skulle få sitt lystmäte tillgodo sett.
Annika! Du är en väldigt speciell och underbar människa!!
Rosie! Vi klarade oss utan dig men vi funderar på hur??? Din insats är ovärderlig.
Ja så här skulle jag kunna fylla ett helt A4-ark med ord om alla de som finns runt och i föreningen.
AIK förenar!

Damlaget spelade för en gång skull i hemmahallen (Solna) synd att man inte tänker på att lägga representationslagets matcher i Solnahallen när den nu finns där......Nåväl tjejerna gjorde en riktigt bra insats trots en förlust med 7 - 1. Kungsängens damlag som består av deras skickliga F93 lag är ingen lekstuga att ta sig an. Länge höll de undan med 0 - 1 och de gjorde det bra!
Tyvärr hade de en dipp och under en 5-minutersperiod droppade den ena missen efter den andra upp. De hade klara problem i allt och trots att målisen var på nästan varenda skott så satte Kungsängen målen på returerna. Där det inte fanns några returer ja där var målisen helt täckt och då blir det en omöjlighet att ta bollarna. Men som jag sagt tidigare så kommer detta nya damlag att bli farligare och farligare för de går från klarhet till klarhet och spelare bättre och bättre tillsammans.
Jag ser med tillförsikt mot framtiden och fortsätter följa tjejerna för det är så sjukt roligt att se alla framsteg.

Sen blev det naturligtvis en riktig fight som avslutning i Solnahallen när Faluns buss rullade in på parkeringen och spelarna trillade ut. Fischerström gjorde en mindre comeback som spelare eftersom AIKs skadeläge är bedrövligt. Det var skönt för killarna och Mika körde på 2 backpar och 3 kedjor. Spelet såg verkligen annorlunda ut och AIK tog ledningen med 2 - 0 men som alla vet så är Falun ett lag som är svårt att möta.
Slutresultatet 7 - 8 säger en hel del om det. Vi borde ha kunnat stänga matchen för allt i hallen vibrerade för att det skulle gå AIKs väg men onödiga ut-visningar i slutet av sista perioden skapade inte öppningarna för det riktigt vassa spelet. En publikvänlig match med fart, hetta och intensitet blev vi i alla fall bjudna på. Tack för det! Behåll den sista perioden från Täby och den här matchen packa ner det i resväskan nästa helg när vi styr näsan mot Helsingborg...då är ingenting omöjligt!

Inga kommentarer: