måndag 9 januari 2012

Intag era platser.......Tid för avgång......


Dörrarna stängs!


Ingen mindre än Gustaf Ericson visade väg för de unga killarna. De som säger att det inte krävs en ryggrad i varje SSL lag vet inte vad de pratar om. En ryggrad byggd av rutin, erfarenhet och en portion "välja rätt tillfälle". Det är något som Gurra har med sig i bagaget. Massor av rutin och förmåga att ta rätt beslut.


Att vara keeper för JIK är inte någon helt enkelt arbetsuppgift. Ofta lämnas man ensam att försvara när hela laget följer med i varje kontring.


Unge Herr Englund har en vass klubba och en förmåga att göra det oväntade hela tiden. Speciellt för honom är att man heller aldrig riktigt vet vad och om han tänker ta ett avslut......det enda man vet säkert är att man inte får släppa returer framför mål om han är på planen för han tar dem och han vågar försöka igen. Styrka!


Som tidigare i inlägget så vet man aldrig vad han tar sig för att göra. Det är helt enkelt svårt att spela mot Englund. Men det finns ytterligare många spelare som är svåra att spela mot i AIK. En av dem heter naturligtvis Kim Nilsson!


Inte mindre än 3 mål i rad bjöd han Solnahallens publik på i går! Kim lekte med bollen i sista perioden och all osäkerhet och frustration hade flygit sin kos. Han hade kul! 


Skönaste killen i laget - om ni frågar mig - är den här killen! MC (Mats Carlsson) kliver över sargkant med Gurra (Gustaf Ericson) och man skulle kunna tro att de 2 spelat tillsammans de sista 100 åren. De bara hittar varandra och levererar! 2 assist bjöd han på i "åter-premiären".


Till sist har vi ju alla de som finns bakom killarna. Tränarna, medicin och material!
En skön seger även för dem.

Ja nu gäller det nog att man hakar på för annars missar man tåget. 
Målet är att förnya kontraktet i SSL. Lyckas laget med mer så är det underbart..........
Ingen och knappt nog laget själva hade trott att de skulle vara i den här situationen halvägs genom serien men alla och framför allt, alla i laget vet att de kan så mycket mera.

Som vanligt så är det Jojje som lånat ut bilderna till mig, Tack! 
Kika in på Jojjes hemsida där finns det ännu mera ögongodis :) 





Inga kommentarer: