fredag 13 januari 2012

Jo men visst! 3 friska och................

ett något annat upplägg än vad vi är vana vid i AIK.
Vi tog helt enkelt en buss till Uppsala istället för egna transport-medel.

Jag tror knappast att det var orsaken till vinsten, inte heller till att killarna såg ut att ha riktigt kul på planen heller. Tror snarare att det är lite tydligare regler och mer specifikt vad tränartrion förväntar sig av varje spelare på planen. Kul att se hur de unga spelarna på bänken roade sig. Många skratt och mycket pepp bjöd de sina lagkamrater på. Härligt, Varmt.

Matcherna duggar tätt och då blir det alltid lite mer jobb för materialaren att ordna med packning, tvätt och packning. Svårt ibland att få 48 timmar att räcka till hela vägen. Arbetar man sedan heltid i sin yrkesroll också så blir det extra tight. Tur för AIK att just deras materialare är en så inbiten serviceinriktad och envis tjurskalle som lägger ribban väldigt högt vid varje tillfälle. Skönt för materialaren att han har just sådana killar som finns i AIK runt omkring sig. Ömsesidig respekt.

Träningstruppen växer hela tiden. Killarna som varit/är skadade börjar långsamt vända tillbaka till truppen och tempot ökar liksom konkurrensen och det märks även på matcherna. Trots att Conny gärna sett AIK spela på 2 kedjor tidigare (vilket kanske hade höjt tempot ytterligare och AIKs vinst med fler mål) så är det mycket viktigare att killarna får möjlighet att hitta varandra, landa i sina uppdrag och spela ihop sig ytterligare för det finns lag kvar i serien som är lite mer krävande där varje beslut som tas på planen är viktigare för motståndarna är bättre på att läsa och motverka anfallen.

Warberg brukar inte vara någon lätt match och de är de inte nu heller. Visst de verkar ha haft samma problem som AIK men Warberg hemma är Warberg hemma och varje boll blir viktig. Jag läste att Warberg streamar alla sina hemmamatcher! Bra! Lite avis på dem kan jag säga. Undrar om jag ska gå på studiebesök hos dem och se hur de får det att fungera? Hm.....

Misstänker att vi kommer att ha en egen klack i Sparbankshallen - Johan Bengtsson.
Blir skönt att träffa honom igen, en skön lirare helt enkelt. Inte är vi ledsna för att han har valt att jobba i 08-området. Han levererar även i skadat skick med humor, tankar och skratt.

Nåja, nu är det fredag kväll och dax för lite qualitytime med familjen.
Ta vara på helgen och kör försiktigt för vädret verkar inte vara med oss och alla andra som är ute och åker bil. Man vet aldrig vad man har bakom nästa krök.

Inga kommentarer: