måndag 13 februari 2012

1 - 3 säger allt och ingenting!

Slutresultatet efter bataljen i borgen i går.
Tung förlust i prestigefull match. Man vill alltid knäppa till de där förortsbönderna men det är långt från alltid man gör det.
Lite intressant från gårdagen som jag noterade tidigt i hallen.
Bönderna var ovanligt trevliga! De brukar ha en redigt otrevlig attityd mot oss som finns i hallen ideellt men i går var det som ett förbytt lag! De hälsade, var trevliga och gjorde i stort som vår säkerhetspersonal bad dem om. Kul! Kul att få se en annan sida av ett lag och kul att få en annan uppfattning om killarna från Täby.

Efter en seg och ganska tafflig första period där tempot stundtals kan liknas vid ultrarapid för att nästa sekund vara i rasande fart - så fort att inget av lagen han med bollen så blev det ändå lite mer match varefter tiden gick.
1 - 1 skulle bli 1 - 3 efter 60 minuter och detta trots.......


att AIK kallat in det tunga gardet i form av Robban och Frasse. Gamla AIK-kämpar. Varför är det ingen som snackar om dem? De om några har väl AIK-historia att förtälja!


Trots att både huvudtränare och huvudkapten klia sig i huvudet och funderade ut en massa bra drag och varianter på hur man skulle få islossning på Ramsin


Det var inte bara ett skott som avlossades mot Ramsin....


inte två och ....


inte tre! 16 - 5 i skott talar sitt tydliga språk och då är det bara sista perioden jag skriver om. Helt sjukt vad bra Ramsin spelade och helt sjukt hur mycket kompis med stolpar och ribban som han var i 60 minuter. Synd att han inte spelar så där jämt! En pärla för vilket lag som helst.

Ska AIK skämmas? Nej verkligen inte. AIKs back-måls statistik ligger på i snitt 3 insläppta per match däremot så fanns det inte minsta uns av tur i något av alla skott som avlossades från gnagarklubborna.  Med den statestiken krävs nämligen att man också har tur och skicklighet att sätta 4 bollar bakom motståndarkepern.Dessutom kan vi sakligt konstatera att vi inte har det box-spel som vi behöver för att kunna dra på oss utvisningar vilket rimligen torde påtala behovet av att killarna håller sig på behörigt avstånd från botbänken framöver.

Inga kommentarer: