fredag 10 februari 2012

Fredag kväll på väg mot Söndag ......

Jo här har vi lång uppvärmning kan ni tro :)

Nypan Junior ska fixa till smörgåstårtor som ska serveras på söndagens match i Borgen.
StorNypan har inte tid att komma hem för där pluggas det till lastbilschaufför och LillNypan har dragit söderut i väntan på våren. Allt för att beundra ett par vackra ljusblå ögon i Kalmar.

Det går inte fort här hemma och det behöver det ju faktiskt inte göra heller. Nypan Jr jobbar i morgon så då finns det en hel dag för mig att hjälpa till med bottenjobbet så att säga. Det är alltså jag som fått äran att skiva gurka, tomat och allt det där andra tråkiga med att göra just smörgåstårta. Hon kör på sina egna recept och då vågar man inte lägga sig i eller lägga värderingar i någonting, bara hänga på och hänga kvar om man är intresserad av att smaka på gosakerna.
Ni andra kan ju roa er med att fixa tillträde till Clublevel på söndag om ni är nyfikna på smaken.

Fick ett upplyftande samtal från norr i dag - tänk att man kan få så mycket glädje och värme från en människa som är så långt bort men som man ändå känner är nära. Omtanke är nog en av de vackraste egenskaper jag vet. Den har så mycket och säger så mycket och ger så mycket utan att kosta speciellt mycket.
Tack! Trots att jag vet att du inte läser bloggar, media och annat sånt tjafs ;)

Hur det än är med allt och ingenting så har AIK Innebandy äntligen startat upp sin egen hemsida. Hoppas den kommer att användas ännu mer än den gamla och att ni alla tittar in på den ofta. Jag gillar den, både färgerna och designen.

Nypan är inte med den kommande matchen heller, det blir att sitta bredvid och fortsätta vila. Det är bra att lyssna på kroppen och faktiskt vila ibland. Både som utövare och som eldsjäl. Man får liksom lite bättre balans i det man gör då. Men som han saknar hallen, killarna och allt som finns runt det här laget. Det blir skönt för honom att kliva in i Borgen och känna lukten, även om det blir från läktaren.

Mig hittar ni som vanligt vid seket och på everysport.......jo, man måste rapportera även sådana här 08-matcher! För AIK finns överallt   :)
OCH det blir ingen arabmusik i Borgen! Vi bjuder inte på gratispeppning.

Väl möt på söndag 17,00 i Borgen eller på nätet

Inga kommentarer: