söndag 19 februari 2012

2 är ingen dålig siffra.

Den kan skapa mycket men också vara en 1:a för lite.
Serietabellen är snuskigt tät och då menar jag inte i toppstriden som det brukar vara utan i bottenstriden. Fem lag  med poäng mellan 26 och 29 vilket ju faktiskt bara är en vinst kontra en förlust.
Jo jag vet, serien haltar när jag skriver det här inlägget. 2 av de fem lagen har spelat 22 matcher medan 3 lag har spelat 21. Men det är ju lite det som allt handlar om i årets SSL.
Striden ligger längre ner så att säga.

Hur som helst så var det en väldigt skön seger och en härlig stämning i laget i går. Det kändes egentligen redan i bussen på väg upp till Falun. Det vanliga skrattet och kortspelet fanns där men det fanns också något annat som inte får att beskriva. När sedan första perioden startade så kändes det ännu mer. Det låg liksom i luften - helt sjuk känsla!
Killarna var med och på. Falun var kanske inte lika mycket på tå de första 5 minuterna men när de kände att AIK hade det där som AIK har när de går som en lagmaskin mot seger så snäppte även de upp sig.
En kul match att titta på och en härlig känsla i hallen. Bra publiksiffra och bra stämning även på läktaren.

Nära skjuter ingen hare och så heller inte igår. 4 - 4 efter 60 spelade minuter och sudden var ett faktum.
Lite mer än 3 minuter in i den kommer AIK loss och Blomman går själv mot Falunmålet men har inget bra skottläge, sinerius som är pigg och stark följer med i mitten. Blomman lägger in bollen till Sinerius och extrapoängen är bärgad!
Så härlig känsla och så mycket glädje i AIK. En väldigt glad Coach och ett sekreteriat som vänder sig till mig och säger Grattis!

Resan hem var enkel även om någon i bussen blev lite sur för att melodifestivalen på radio blev nedröstad. ;)
Nu känns det lite lättare att vänta in Helsingborgs ankomst till Borgen och laget får jobba på att behålla känslan så även Skånelaget kan få sig en törn av ett för året skadeskjutet AIK som har målet klart för sig - säkra kontraktet för spel i högsta ligan.

Inga kommentarer: