söndag 14 december 2008

Nobelpris!!!!! :-)


Instiftat av Duracellmamman

Detta fina pris har jag fått av min lillasyster, ni vet hon med alla ungarna ;-)

Det finns en lång fin och förklarande text till priset som lyder:

Man brukar säga att bakom varje framgångsrik man, finns där en kvinna.
Vilket är sant, utan tvekan!
Men ännu sannare är att bakom varje trygg liten Guldklimp (barn) finns en mamma!
En mamma som lägger ner hela sin själ i att fostra, trygga och skapa kärleksfulla förutsättningar för sina barn.
En mamma som så ofta får dubbeljobba med att få vardagen att gå ihop… som efter först en lång dag på jobbet, kommer hem, lagar middag, läsor läxor, tvättar, stryker, städar, handlar och inte minst ger sina barn kvalitetstid!
När väl kvällen och natten närmar sig, stupar hon i säng av ren utmattning… för att få ork att ta sig igenom ännu en ny dag… med ett leende på läpparna!
Vi alla mammor som lyckas med den här bedriften är UNIKA! Utan tvekan är vi värda ett Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!
Det är med en stor ära jag tilldelar Dig det här Nobelpriset! Jag beundrar Dig för Din styrka, för Din glöd och för Ditt engagemang!
Var STOLT över Dig själv!

Detta pris är såklart till för att spridas och jag har självklart en bunt mammor som är värda detta på lager. Synd att inte alla har bloggar så man kan nominera dem alla :)

Men dessa personer har:
Det säger en hel del om denna människa :-)
Naturligtvis ska den tillbaka till systeryster på http://www.jagmigochingenannan.blogspot.com/
för hennes storverk med alla sina 7 pärlor
Sedan finns det faktiskt ett par torrbollar som inte bloggar men som ändå ska få sitt nobelpris av mig:
Anneli Svahn för att hon alltid finns för sina pojkar och alla deras ideer med vetenskap, simpsons och innebandymatcher i källaren :-)
Pia Mittjas för alla mil hon sitter bakom ratten för att lilla myran ska få se all den innebandy han vill och stumpan i familjen ska kunna få ihop arbetstid/skoltid och kompistid :-)
Sedan finns det faktiskt en pappa som ska få ta del av det vackra mammanobelpriset och det är ingen annan än min egen gubbe Nygren ;-)
(Undrar om jag ska instifta ett Nobelpris för alla pappor som faktiskt har förmåga att både stötta och hjälpa till med barnen på vår jord?)
För allt som jag inte hinner göra för att jag tar mig tid att fika med dessa underbara varelser, det rycker han på axlarna åt. Antingen tar han tag i sakerna och gör dom själv eller så säger han bara att det hinner du en annan dag - tack för att du fanns och tog dig tid för våra barn :-)
Det tycker jag är fantastiskt!

1 kommentar:

Lena sa...

Syster du har något knas med dina länkadresser.
Min är fel det ser jag och ena Marias :)

Vad är det man säger?
Gör om, gör rätt....eller nått :P