söndag 7 december 2008

Söndag efter fika hos yster, svägerska samt....

en tur till Björkebyhallen :-)

Lördagen var en seg sak som flöt på utan större utflykter utom en "lång" promenad upp till Ormbacka och tillbaka med gubben!!! :-)
Han fixade hela varvet och han gjorde det j-ligt bra!

En tur till Björkeby för att se en mycket arg, ledsen och besviken Skorpa vinna sin match med 7-1. Ja ni läser rätt, hon var inte nöjd trots vinst och serieledning. I hennes värd så tar hon markering på bollföraren och backarnas jobb är att täcka passningslägen. En åsikt jag delar med henne men tyvärr finns det allt för många backar i innebandysverige som inte har förmågan att lyssna till sina målisar och det skapar situationer där målet lämnas helt öppet om man gör en snabb passning till en omarkerad spelare.
Det här hände när de var 52,37 minuter in i matchen ( fulltid är 60 minuter) och Skorpan hade börjat få noskänning på en 0:a vilket inte är helt vanligt i innebandyhallarna.
Att hålla 0:an i en match säger en hel del om målisens insats och det stärker både självförtroende och spelgnista.
Resultatet efter en sådan match är just besvikelse och frustation från en målis!!! :-(

Dagen i dag började med en resa till Enskede och Handelsvägen där lilla systeryster bor sedan ett stort antal år. Hennes man som är kock med italienskt/spanskt/chilenskt ursprung hade gjort potatissoppa till sin familj och resterna skulle ju Gubben Nygren ha stor nytta och glädje av. ( Fortfarande flytande kost) Sagt och gjort, därefter tog vi turen runt Hässelby och intog en god kopp kaffe hos Sanne. Gott och mysigt det med.
Därefter hem och starta middagsbestyren för att sedan ta bilen ner till "kära" Björkebyhallen igen.

Skalman hade fått frågan om spel med BBIF´s B-herrlag. Tack och bock sa han - jag ställer upp :-)
Såg mycket bra ut länge men gnäll och skäll på domare, motspelare och annat samt en del ruffelspel slutade med att Skalman blev nersprungen och använd som matta så halva tiden spelades med ryggbesvär. 2 mål släppte han in men BBIF hann göra 7 innan man beslöt att matchen var färdigspelad. Då låg en av BBIF´s killar på golvet och väntade på transport till akuten för att sy ett par stygn i panna efter att ha träffats av ett klubblad. Jag undrar om det inte var ett BBBIF-blad som träffade illa men det är ju svårt att gå ed på när man inte kan titta på reprisen :-)

Nåväl, hemma åts det middag , tittades på tv en stund och mamman landade på den berömda datorstolen vilket brukar innebära en och annan tangenttryckning.
Men nu ska det bli en kortare promenad uppför trappan och tipp i säng för nu kommer ju arbetsveckan som ibland kan kännas som ren semester :-)

Inga kommentarer: