onsdag 1 juli 2009

Det finns dagar då................


man inte riktigt vet hur man ska kunna få "ungarna" att förstå hur värdefulla de är!

Hur mycket man än försöker få dem att se hur fina de är och hur glad man blir av att få vara tillsammans med dem så ska de alltid ge sig själva en släng av kritik.
När jag igår sa till Skorpan att hon är duktig som fortsätter att springa, gå och hålla konditionen på G trots värmen så svarar hon
- Ja, man måste ju om man inte ska se ut som en flodhäst.


Jag ser inga likheter mellan en flodhäst och Skorpan!!!

Herr Nygren har nedräkning på sista dagar före semester och är allmänt trött på att jobba men jag som har levt några år med honom vet att det fenomenet bara håller i sig halva semestern innan han börjar prata om att han längtar tillbaka till bilen och vägarna :)
I dag ska han ögonbottenfotograferas för att få behålla körkortet i yrkesmässig trafik så håll tummarna att allt ser ut som det ska för jag har svårt att se Nygren på en annan arbetsplats =)

"Barnen" Nygren från ursprungsfamiljen ska träffas uppe i Tanto i kväll, kanske höra med sina föräldrar hur de önskar ha det i framiden. Det är inte helt fel att få höra om det innan föräldrarna blir för gamla och senila för att tala om sina önskningar själva. Hoppas det går bra och att föräldrarna förstår att frågorna kommer av kärlek och ingenting annat.
De har förhoppningsvis många år kvar innan de hamnar i den situationen men de har trots allt kommit upp i den ålder då man inte har några garantier för morgondagen.

Snart ska jag ringa Skalman och Kompis för att höra hur deras dag ser ut. Jobb eller slappa??? Det vet man ju aldrig riktigt med dem :)
Men det ser inte ut att bli 30 grader varmt och toksol i den stora staden i dag så kanske att det är likadant 5 mil härifrån också. Då finns det nog en chans till ett välbehövligt break för alla som jobbar på campingen :)
De har verkligen fått gå på högtryck den sista veckan =)

1 kommentar:

Flisan sa...

Kusinvitamin, det är vaaaaaaarm, me not like :( hihi!