måndag 14 juli 2008

Så här är det......

Vgnen är hemma på parkeringen, Anders har varit på DS och nu går han i väntans tider, 3-6 månader och han ska ha börjat sitt nya liv.
-Äta 6-8 ggr per dag
-Inte dricka kolsyra = slut på öl och läsk
Inte dricka vatten eller annat till maten
-Första 4 veckorna på flytande
-därefter 4-6 veckor då vi sponsrar barnmatstillverkarna (IGEN!)

Men han är glad och förväntansfull så familjen håller andan och hoppas att allt blir så bra som hn tänkt sig. Viljan finns hos honom och då är vi skyldiga att ställa upp med glada hejarop :-)

Skalman jobbar och står i, vi försöker få kompis att förstå hur viktigt det är att han tillåter sig att ta semester i augusti eftersom han inte varit ledigt sedan han tog studenten. Skorpan filar på ett personligt brev - CV är klart.

Nu ser vi fram mot att ha en skön vecka på Ölands norra udde och därefter ska vagnen ställas på Bredsand Camping hela augusti :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Halloj Kusin vitamin! Det är ingen fara, blir lätt så att minnet sviker när man kommer upp i en viss ålder ;-) He He! Ja visst va bilden söt? Tyvärr var det inte på vår lilla tuss, hittade bara en bild på nätet, ska ta kort nästa gång vi hälsar på henne och lägga ut på bloggen! Jag hoppas också det blir mer tillskott i vår lilla familj än en katt snart =) Va roligt att ni åker bort, självklart är ni väl inte hemma fredagen den 25:e då vi tänk komma och hälsa på?? Vore väl typiskt! Ta hand om er nu & hälsa allihopa! Ocj jajjemen vi ska ha det toppen på kryssningen! Skepp & Hoj