torsdag 18 februari 2010

Förbannat!!!!

Att det ska ta sån j-vla tid att ta ett ärende till diciplinnämnden och att denne sedan ska ha såm j-vla tid på sig för att ta ett beslut.
Ingen avstängning kan slå så hårt på ett lag som Patrik Edgrens gör just nu, ingen avstängning kan komma så olägligt som Patrik Edgrens gör just nu.

Att han ska ha ett straff av den här typen kan man diskutera i all evighet men sådanan här tilltag ska beivras men efter så lång tid?????

Skit samma!!
Det som förhoppningsvis händer nu är att alla killarna tänder till ordentligt och lägger i ytterligare en växel för att visa hela Sverige och Innebandyvärlden att AIK har ressurser att plocka fram, AIK viker inte ner sig för att man använder sig av lång anmälningstid till diciplinnämnden och AIK är starkare än att man går i sank för att man har sina stjärnor skadade, många sjuka och någon avstängd.
Nej, fram med kämparglöden och visa K-J att han har samma stora trygga förtroende som Mr Edgren, att inga skador på stjärnorna kan få klubbmärket på knä och framförallt att AIK kommer att vara ett av lagen som står i globen den 17 April.

Go fore it and get it!

Inga kommentarer: