söndag 21 februari 2010

Ingen bataj i borgen i dag!

Vädrets makter är för stora för att Pixbo ska utsätta sina spelare för den risk det innebär att ge sig ut på vägarna när det är klass 1 och 2 utfärdat.

Synd att det inte blir match för visst är det så att alla inblandade inklusive de ideellt arbetande börbereder sig inför bataljer i borgen.
Man ser till att ungar och hundar har allt de behöver och att man ser någorlunda representabel ut, att man har förberett middagen så den är klar snabbt efter att man kommit hem osv. osv. osv.

Men självklart förstår jag Pixbo!
Jag kommer ihåg när AIK satte sig på bussen ner till Hellsingborg och skulle ta sig hem samma sträcka, den gången var det bara klass 1 varning men inte var varken jag eller laget särskilt kaxiga under färdtimmarna.

Man kan se det lite från den ljusa sidan och tänka att killarna får ett par extra rehab på sig innan det är dax eller så kan man se det från den andra sidan för hur blir det med Edgrens avstängning om matchen skjuts upp och hamnar på andra sidan den 27 februari???
Då blir det inte 3 matcher som avstängningen gäller eller????
Han har ju fått 3 maycher och ett datum som straffet går ut. Den 27 Februari!
Hm... undrar vem som kan svara på vilket som har förtur - datumet eller matchantalet???

I dag bär det iväg till Råsta Park för match mot Hawks. Skalman är kallad och då infinner man sig sedan återstår det att se vem som får förtroendet att vakta kassen.
Om det överhuvudtaget går att spela i hallen, en hel del snö på taken och man bör vara försiktig i idrottshallarna säger de ju men vi åker i alla fall dit och hoppas på lite innebandy i dag =)

1 kommentar:

Gustaf sa...

Datumet gäller vid avstängningen, något dumt enligt mig att man har tidsbestämda straff och inte matchbestämda.