torsdag 23 december 2010

En förvirrad värld ;)

Mot Linköping gick AIK inte för fullt med alla gubbarna, man passasde på att vila lite på gubbsen från VM-truppen eftersom de har lite småskavanker. Lite rygg och lite baksidor som behöver vila ett par dagar. Men de andra killarna tar gärna kommandot och visar väg i stället :)
Den här vilden säger en hel del om AIK´s 2 stora pärlor just nu. Norman gjorde sitt första seriemål efter sin comback och 2 års korsbandsrehabilitering medan PJ fortsätter på högform med de konstigaste räddningarna och märkligaste kroppsställningarna på mannaminne ;)

En annan målvakt som hdae en lite tyngre dag än PJ men som tydligen gärna sällar sig till det märkliga kroppspråket är Linköpingskeepern. Bra för kvällen men svårt med de snabba handlederna som finns i den svartgula maskinen :)

En kväll där Anti fick höra sitt namn från VIP-läktaren....SKJUT ANTI, SKJUT! Och som den väluppfostrade påg han är så följde han instruktionerna. Målspottaren för kvällen och ständigt leende ;)

Ytterligare en spelare som jag gärna lyfter fram numrea är Kranberg som verkligen visar och lotsar sina lagkamrater rätt i mångt och mycket. Han inte bara försökte komma med glada hejarop och fina passar, han stänkte in en boll också :)

En nöjd K-J som peppar, pratar, skrattar, ler, pekar, lotsar, och allt vad det är, han ville inte vara sämre så även han .......

såg till att bollen landade på rätt sida Linköpingsmålisen :)

Efter det så kan hela laget tåga ut på led till en veckas härlig innebandyledighet och fira jul med sina familjer i lugn och ro. Men 2 träningspass till har de tänkt ha med sig i ryggen innan det bär iväg till Göteborg och Pixbo Wallenstam den 2 Januari.
Tack vare den underbara fotografen Jojje så har jag kunnat knåpa ihop bloggen med lite fina bilder, jag älskar när Jojje har varit med på matchen. Jag får alltid bilder samma kväll men det är inte alltid som jag lyckas få till ett blogginlägg på stört. Då blir det som nu men allt har ju sin tid eller hur?

Ha nu en riktigt God Jul och njut av dagen. Ta vara på varandra och er själva. Ät lagom och drick lagom men framför allt ta vara på dagen för det tänker jag göra =) 

Inga kommentarer: