måndag 3 januari 2011

3 nya pinnar och ännu ett domarpar som svek....

Pinnarna sitter på kontot i tabellen och det märktes tydligt och tidigt att AIK hade kul. Redan när de klev in i hallen och man såg farten i benen (trots bussresan) så förstod jag att AIK tänkte spela sitt spel och ha kul.

Inte enkelt när man spelar perioder med 7 - 5. Ordinarie antal spelare på planen är 5 - 5 men när domarna bestämmer sig för att inte fördela sina bedömningar lika för alla så blir det lätt att ena laget spelar i underläge.
Trots att det uppstod en bit in i 2:dra perioden så fortsatta AIK att mala på och visa vilja.

3 spelare på banan tillsammans med Ausmaa (2 i utvisningsbåset) så fortsatte det i flertalet minuter, AIK fortsatte att spela sitt spel. Ausmaa fortsatte att göra sitt jobb och visst störde det Pixbo.
Uppenbarligen domarna också.

Skadelistan är helt klart längre i AIK än i Pixbo men det är självklart när domarna behandlar deras spelare som att de bär högklackat och mascara. Pixbos spelare var inte heller helt nöjda med situationen. De hade gärna spelat om poängen i stället för att någon annan skulle avgöra åt dem.
Skön innebandyinställning det finns i Sverige just nu........bara den orkar stå emot domarnas lite tråkiga insatts och att de höjer sig ett snäpp eller gärna 3.
Man måste våga låta killarna spela om man vill vara delaktig i sportens utveckling.

Domarna ska dömma matchen men killarna måste få möjlighet att spela den.

Nåväl...nu är det bara att ladda om och sikta in sig på onsdag då det återigen blir hemmamatch i Borgen. 19,00 går startsignalen och jag kommer vara på plats naturligtvis.
I kväll blir det match i TV och då har vi några härliga timmar framför oss också.
Jag gillar måndagarna :)

Ta vara på dagen för det tänker jag göra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack och njut av dagen :)

Skål för Marie.....wiihhhhhhoooooooooo

<3 Flisan