tisdag 25 januari 2011

Var det sista besöket av Demonerna?


Uppstart av matcher är alltid lite stressiga. Det är långt från alla lag som har rätt laguppställning inlagd på Everysport. Man får ständigt lägga till nya, ändra namn och siffror. Har inte lagen bättre för sig?


Kranberg tog sig en match mot Kafka och han visar god form denne herr Kranberg. De sista matcherna har han producerat och trixat mer med boll och klubba än vad jag sett honom under de senaste åren. Jösses vad skicklig han är när han spelar innebandy :)


Till och med under djup konsentration ler Antener! Måste vara guld att ha en sån kille i laget. Alltid glad, alltid ett vänligt ord, alltid villig att svara på frågor.


Kvällens kung kallas han efter matchen. Sjukt många poäng till ligan och säkert klättrade han några snäpp men mest klättrade han i alla AIK-hjärtan i hallen. Vi vet vad han kan och nu är det skönt att han har hittat rätt i form och harmoni. SuperKim!


Som inte bara gör mål utan också jobbar hårt i försvaret och runt sargerna. Man ska "dubbla"....det lärde sig killen redan i barnsbenen. 


Haha.....killen som jag nog kallar för kvällens pajjas :)
No hard feelings men PJ, du måste lära dig att hålla tand för tunga. Ni hade ju matchen så den utvisningen var väl onödig. Du hade fått en kraftig varning så du visste vart du hade domarna.


Men när det blev straff då visar du väg minsann.


Man dribblar inte bort PJ när han är i form....


Funkar inte med finter heller....


Sysns att han är i form och har tränat upp fysiken.....


För visst hinner han stoppa bollen...


Hoppa upp på benen och lite nonchigt visa Balrogspelaren hur bollen ser ut på nära håll.......


OCH hålla Balrogspelaren i sällskap på vag tillbaka till båset.


En annan av maskinens killar som inte syntes mycket i går men som ändå gör så otroligt mycket. Visst ska man väl placera kroppen på rätt ställe?


och visst ska man se till att ha de längsta armarna och största viljan!

I går visade alla i maskinen att laget inte faller för att det blir lite skador och annat krafs som skulle kunna få dem ur balans. Nej, Hallstenssson med kolleger har lyckats placera tyngdpunkten lågt i laget så det står stadigt på benen under sin färd mot slutspel och målet...16 April i Malmö Arena.

Tack Jojje du är en pärla precis som vanligt =)

Inga kommentarer: