lördag 17 september 2011

Plastlukten sitter i näsan igen

En dag i plastens tecken har det varit.
Vi började med samling kl. 09:00 i Råsta Park för genomgång av målsättning och därefter träning på golv. Tvåmål och en del taktiska termer avkunnades och sedan var det snabbt hem.

Skalman ät tillbaka på banan efter ett antal månaders rehabilitering.....i Bro IK som förra året.
Han känner att det är där hans ribba ligger i år. Svårt när flickvännen bor i Luleå och man ska med tåget kl. 06:02 på vardagarna för att inte vara hemma förrän vid 17:30. Man kan inte träna hur mycket som helst och vara utan allt för mycket sömn då. Men han spelar i alla fall fortfarande och då är mamman nöjd.

Skanstullshallen fick det bli i eftermiddag med en hel del överraskningar.
Först så leder Bro i hela 44:44 minuter med 3 - 0 och Skalman och hans lag gör en riktigt riktigt bra match. Gubbsen står på tå och Skalman täcker upp där det blir luckor.
Sen lägger man om spelet och på de resterande 15:14 minuterna släpper man in 6 baklängesmål!
Jo ni läser rätt. 6 baklänges på 15:14!!

Trösten var att när matchen är slut så kliver Endres Utvecklingslag in på planen och de tänker ge Djurgårdens C-lag en ordentlig match...taggade till tänderna.
De lyckas med sitt uppsåt för tyvärr blir det 2 snabba i baken på Djurgården och efter en period och en sur Skalman så ger jag upp och lämnar hallen med 1 - 3 på tavlan.
Jag har fått information om att Djurgårdens damer aldrig mäktade med att ta igen försprånget.

Samtidigt spelade Skorpans lag AIK mot Vallentuna ute i ödemarken och även där drog Stockholmslaget det korta strået. 7 - 5  förlust så nu håller vi tummarna för att AIK Fotboll (på måndag) och AIK Hockey (på tisdag) samt AIK Innebandys (på onsdag) A-lag tänker bana väg och visa vad som krävs för att kamma in de fina pinnarna på kontot.

Det blir inget mer plast för mig i helgen och inte resten av veckan heller!
Nepp, jag styr näsan mot Skåne och mamma. Men jag lämnar över till Ellinore att förmedla på everysport så både jag och ni andra kan följa premiär-matchen från Thorvallahallen.
Var snälla mot henne och tänk på att det är hennes första live-rapportering så ge henne den kritsa hon förtjänar med tanke på den service som hon ger oss ;)

Kan ju låta er hälsa på familjens minsta och nyaste medlem, han ska följa med en halvsjuk Skorpa till jobbet mån - ons när jag är i Skånelandet. Misstänker att en och annan av de stora starka byggjobbarna kommer att prata gullgull med honom :) Zune med Z är namnet :)

Inga kommentarer: