måndag 26 december 2011

Enda tillåtna förlusten?

Lite på det sättet har vi sett fram emot Annandags-matchen i Fyrishov.

Den matchen som man inte måste vinna trots det iskalla läget som AIK befinner sig i. Den matchen som man kan förlora utan att det blir snack om skrällförlust och storstryk.
Nej det var matchen som alla ansåg var klockrent Storvretas och att AIK skulle ens tänka tanken på att hämta hem några poäng därifrån var inte tänkbar.

Efter halva matchen var det faktiskt skrällvarning! AIK ledde med 2 - 0  och Storvreta spelarna hade allt för mycket julmat och stilla lunk i benen för att det ens skulle komma i närheten av intressant innebandy.
Lojt och segt tempo så fort de fick tag i bollen. AIK var det lag som spelat in sig i matchen och såg jämfört med Storvreta ut som jätte-atleterna!

Nu var det inte riktigt så fart-fyllt som det låter för även AIK:arna hade en del problem med att få fart i benen men de var snabbare än Storvreta med att hitta fram något i närheten av normal snabbhet.
Därefter var det som att Storvreta fått en avhyvling och dagsedel i period-pausen och de började faktiskt springa med bollen också. Med mer fart och mer måste över det hela så blev den sista perioden faktiskt rolig att titta på. Som sig bör av ett mästarlag så blev det till sist Storverta som lyckades bäst i avsluten och därav blev resultatet en förlust till på AIK:s konto och 3 ganska oviktiga pinnar på Storvretas.
De är inte direkt hotade i toppen.
Falun ligger numera efter dem men är det lag som helt klart visar bäst form så här i mitten av serien. Kommer den att hålla i sig?
Caperio visar sig inte heller vara i formtopp nu och det kan ju vara oroväckande med tanke på att det är i Mars man ska vara som mest på och i topp.

Hur det nu är så kommer det en ny tränare (Jocke Nordström) i Januari och då ska killarna åter sättas på prov med annat speltänk och kanske andra platser. Något de numera är vana vid så det ska nog gå bra så jag är inte orolig för den biten. Tror det kan vara nu det ska vända, sakta men säkert. Skönt att det är ett par dagars träning innan Jocke kliver in och första matchen ska spelas.
Då intar vi parketten och försöker bjuda Solna och AIK på en riktigt skön innebandymatch med 3 pinnar kvar i Borgen. Nytt år nya chanser!

Tills dess säger jag gott slut och gott nytt år till er alla.
Nu blir det privata inlägg ett par dagar om det nu blir något inlägg alls ;)
Det är ju inte allt man vill dela med sig av.....numera ;)

Inga kommentarer: