fredag 16 december 2011

Kanoten har inte kantrat!

Men styrstickan har gått av.........
När headcoach väljer att kliva ur båten efter att hans styrsticka gått av och han känner att han inte når fram utan den så är det inte annat att göra.
En klok man tar ett klok men tungt beslut.
Nu gäller det bara att rederiet fixar fram en ny coach som kan ta sig an roddarna och få dem att ro i takt och åt samma håll.

Jag tycker nog att det är ganska synd att det var det beslut som coachen kände sig bekväm med för som jag sagt tidigare så är vi många som trott på honom. Trots att jag var väldigt förvirrad i början och kände mig väldigt vilsen i hans ordning så jobbade vi ihop oss och visste båda två att vi hade samma mål. Vem vet hur det hade slutat om tiden hade funnits att få fortsätta sitt arbete med laget och tänket runt slutdestinationen?
Ingen och nu kommer vi heller inte att få något svar.

Men en sak vet vi!
En sak är vi alla överens om!
Vi kommer igen!
Solen kommer att stiga över Råsunda, isen kommer att ligga blank och fin, parketten kommer att trampas........ja vi reser oss och tar nya tag!
För de svartgula ränderna sitter långt in i ryggmärgen på många av oss och de går liksom aldrig ur.
I morgon laddar vi om, reser oss och kommer tillbaka men den här gången blir det på samma villkor som Bohemerna från förorten......det blir ute i kranskommunen Järfälla. Ute i Spindlarnas land :)

Ses då och där....eller på WebbTV men kanske även på everysport = AIK vi är överallt!

Inga kommentarer: