tisdag 19 augusti 2008

hm..

ska väl se om det går att få till ett någorlunda vettigt inlägg på sidan i dag också ;-)

Efter förra veckans totala kroppshaveri så har jag bestämt mig för att denna vecka prioritera att orka med jobbet, 4 timmar per dag borde jag väl kunna få ihop hjärnkontoret och försöka få till rätt namn på rätt person ;-)

Än så länge har det fungerat hyfsat trots att maten kom väldigt sent i dag så det blev 25 minuters övertid. Medan vi väntade på maten passade vi på att fixa barnallergironden så nu finns det en hel del att dokumentera och få till i egenkontrollpärmen.
Inte för att jag har några större bekymmer med det, jag gillar ju att sitta vid tangenterna och den här arbetsplatsen är väldigt duktig på att ge feedback på arbetsinsatser som inte nödvändigtvis står under en husmors arbetsbeskrivning.

Skorpan har börjat tappa sugen på Kungsängen IF efter att ha väntat på övergångspapper hela sommaren och upprepade påtryckningar på tränare. Nu har tidsfristen för övergång innan DM gått ut och hur Kungsängen fixar den helgen utan målis är för oss en gåta.
Nåja, det ger ju Herr Nygren möjlighet att ställa upp för BBIF i seket under DM i Viksjöhallen. Han hade sagt ja men med förbehåll på Kungsängens speltider i Ekhammarshallen men nu kommer ju hela helgen att vara vikt för BBIF i stället. Synd på Skorpan som är supersugen men ju enligt alla regler är licensierad i Balrog fortfarande.

Skalmans lag har inte anmält sig så det betyder att jag och "ungarna" kan parkera rumporna i Viksjöhallen och bara njuta av att se en hel massa kul innebandy tillsammans :-) Både herrarna och herrjunior A ska spela den helgen i just Viksjöhallen.

På torsdag är det ledarmöte i BBIF så nu ska jag kolla upp om det är tänkt att jag ska vara med på det och nästa torsdag är det möte med AIK. På fredag släpps tiderna för matcher under September så nu känns det äntligen som att säsongen är på gång :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Hej Kusin vitamin, hoppas att ni har det bra hemma i sthlm? Jag har skaffat en till blogg här på blogspot som handlar om mitt "nya liv" kolla in på : projektnewlife.blogspot.com =D

Hälsa alla och ta hand om er. Kramar!!