onsdag 18 augusti 2010

Hur var det nu....

med plastledigheten i går?
Jo tack, den var bra. Vi avslutade dagen med att befinna oss i Borgen för att Nypan behövde fixa lite i sitt rum. Det hade kommit ett stort antal med kartonger från en av de bästa sponsorerna man kan ha.
Adidasmärket är för all evighet inpräntat i min hornhinna.
Jackor, väskor, skor, tröjor.....ja allt som man kan behöva och lite till.
Sortering, packning och till sist placering.

Så nu är rummet inte belamrat med kartonger längre och nu kan AIK möta de kommande motståndarlagen i en enhetlig och snygg mundering. Allt detta för att det finns bra sponsorer och en materialare som vet vad och hur han vill att jobbet ska utföras.

Visst....en liten efterbeställning kommer det ju att bli men det handlar mer om att AIK-truppen har killar som håller ungefär samma storlek så det fattas lite. Det är lätt ordnat och med lite tur så är det klart lagom till första träningsmatchen nästa vecka :)

Själv är jag med och sitter brevid med listor och en penna :)
Bockar av och ger order om antal samt storlek till varje spelare medan Nypan springer runt som en guttapärka och åtgärdar alla mina order =)
Det är rätt nice att hjälpa till med sådana uppgifter.

Funderar lite på allt som hänt under silly season det här året.
Stora spelare som går ner till Allsvenskan, spelarflyttar från lag som kanske ändå kommer spela i högsta, tränare som hoppar av och annat smått och gott.
Undrar om det någonsin tidigare under åren varit så mycket värvningar från topp till lägre och tvärtom?
Kan det bero på det nya seriesystemet? Eller är det helt enkelt så att det är en bit av innebandyns utveckling?

Inte vet jag, men en sak är säker...det blir spännande att följa serierna i år och det blir med all säkerhet ett bra VM borta i Finland.

Ta vara på er för det gör jag.

Inga kommentarer: