lördag 7 augusti 2010

Taktiklägret har startat.

2 heldagar i Borgen med taktik, snack och övningar för att vässa klorna inför säsongen.
Träffas snacka lite skit och dra i snöret till revanchtarmen och framför allt se till att vara snygga på Lördagmorgonen klockan 09.00 då det ska lagfotas.

Ha ha...ja man får offra en del när man ska spela i ett SSL-lag som har den organisationen bakom sig som AIK har. Det finns en uppsjö med människor som arbetar i det dolda för att klubbmärket ska bäras fram av dem som förtjänat det mest av alla.

Truppen är ju klar och ett nygammalt samt ett nytt ansikte dyker upp nu under uppstarten eftersom man behöver öka på träningstruppen och ev. laget precis i uppstarten med alla träningsmatcher och sånt som är på intåg.
Brutna fötter, en släng av uppgivenhet och lite annat smått och gott har gjort att AIK startar upp i ett läge som känns tungt men samtidigt så kan det ju bara bli bättre och bättre för var dag som går. En helt annan förutsättning än förra årets break med skador mitt i säsongen.
Truppen ser stark ut och det känns som att klubbens omstart där ute på 32 rum och kök var precis vad killarna behövde för att väcka upp den svarta maskinen.
Nu återstår bara att fylla på lite olja och smörja upp den ordentligt så ska ni se att den tänker rulla på hela vägen till Malmö :)

Inga kommentarer: