måndag 16 augusti 2010

Yes! Nu rullar det igång på riktigt......

när till och med Gittang har kört igång sin blogg igen och den här veckan får vi se om Västerås lyckas hålla sig kvar i SSL-sammanhang.

Det börjar byggas nyfikenhet och intresse för VM i Finland under December. Skulle sitta fint om den ädla guldmedaljen gjorde återtåg till Sverige eller vad säger ni?
Visst var jag nöjd när Finland tog guldet sist eftersom jag tror att innebandyn som sport i världen behövde det men nu har de fått låna den ett par år och det är dax att ta med sig den hem igen ;)

Nu börjar förhoppningsvis snart träningsmatcherna som brukar avverkas innan seriestart dra igång också.
De brukar ha en hel del lite roliga eller oroliga resultat i slutändan men de är värdefulla för coacher att ha med sig i den sista uppladdningen inför seriestarten. De tar liksom pulsen på truppens uppladdning och pekar på ev. brister eller styrkor.

Kommer nog kännas lite konstigt när serien kommer ha 4 veckors upphåll före jul men jag tror att det kan gagna de lag som inte har så många landslagsspelare i truppen. Tänk att få en gratischans att slipa till de brister som man hunnit upptäcka innan, utan att det påverkar serien  :)
Ev. skador får tid att läka och rehabiliteras och suget hinner byggas upp igen.....
många fördelar även om man som spelare kanske tycker att det är svårt att hålla gnistan uppe under ett längre matchuppehåll. Återstår att se vad som händer och vad som tycks i media och i hallarna :)

Inga kommentarer: