onsdag 20 februari 2008

Onsdag em....

Det känns så himla bra eller hur man nu ska uttrycka sig. I går kväll var jag och skorpan inne hos grannen och träffade dottern i huset. Skorpan tyckte det var jättejobbigt innan och visste väl inte riktigt hur hon skulle reagera. Men eftersom att vi känt varandra så länge så gkorde mamman i familjen en fantastisk insats utan att tänka på det. Det hela slutade med att skorpan och bästa vänninan kunde skratta, gråta och prata tillsammans. Var och en på sitt eget sätt, så som de alltid gjort med eller utan tårar, med eller utan ord. Ett samförstånd av tankar som är hebreiska för oss som står utanför. Många gånger har jag funderat på hur det är fatt med de där 2 tjejerna. Helt plötsligt kan de byta ut i ett hysteriskt fnitter och när man frågar vad som är så skoj så är det omöjligt att få ett svar mellan skrattsalvorna :-)

I morse spelade lillskiten skol-DM och de vann sina 2 matcher, trots att dom bara clownade runt och spexade vann dom ;-)
I kväll är det träningar som gäller. Hoppas P91 tar det lite lugnt med hans fingrar för jag tror att han börjar förstå att om man har haft så många frakturer och sprickor som han så kommer man att få värk med tiden. Han har ofta haft ont i sina fingrar den här vintern.
Peter den store ;-) har träning med sina 93:or. Rapport kommer senare :-)

1 kommentar:

Maria sa...

Hallå vännen!
livet är ett mysterium och man ska vara glad för det man har så länge man har det. Skönt med ungdomar som är/kan vara spontana och sig själva i knepiga situationer. Tänker på din skorpa och grann flickan framförallt.
Veckorna flyger iväg, inget får man gjort ändå har man gjort tusen saker. Bäst att stanna till och fånga dagen/stunden.
Nej, hoppas du får ut något ur mina osamanhängande tankar.

Ps. jag förstog inte riktigt vad du menade med sm-guld grejen. Helt ärligt alltså! ds.

Snart helg och du om någon vet vad som väntar;-)

Maria