söndag 17 februari 2008

Snabb resumé....

Sent :-) söndag kväll.
Söndagens resultat har väl allt annat att önska för det har inte varit Beles helg kan man sammanfatta det hela.
Det enda vinnande laget utav de som jag följt den här dagen är Beles damlag som kammade hem 3-poängaren mot Älta på bortaplan. Matchen slutade 0-7.

Lillskiten gjorde en mindre bra första period och släppte in 3 baljor, samtliga från kanterna. I periodvilan sa jag till honom att skära bollbanan och han nickade tappert med huvudet. Han förstod ingenting av vad en stackars förtvivlad mamma försökte förmedla men vad gör det när han biter ihop och börjar spela sitt eget spel. Han har en egen stil (lite stel, och orörlig) varvid han täpper till just bollbanan, ett par riktigt snygga paradräddningar och en typisk Danneplock betyder att han håller 0-an i andra. Laget började tydligen få ordning på testosteron och klubbor så de tryckte in 2 mål men det räcker ju inte när AIK fått in 3- Matchen slutade 2-3 och ev. slutspel är bara att glömma. Hursomhelst så är lillkillen sur på sig själv för att han inte är nöjd med sin insats. Men vi som känner honom vet också att det där typiskt honom att ta på sig skulden för en förlust, men han gör det med en axelryckning :-)
Trots det så kan vi bara konstatera att lillskiten, Dannemannen, Någren och alla andra smeknamn numera är raderade - han ska heta SKALMAN. Äta och sova är hans favoritsysselsättningar och han börjar spela när han är klar för det - inte innan ;-)

Beles P92 spelade 2-2 i div 1, förlorade med ?-? i div2
Beles juniorer förlorade också de på hemmaplan liksaom herrlaget i Viksjöhallen.

Kungsängens damlag förlorade sin hemma match med 2-4.

Nog för denna dag, nu ropar kudden på mig och kroppen tycker att det ska bli väldigt skönt att ligga raklång en stund.
Sus gott världen och alla där ute.

Inga kommentarer: