fredag 4 april 2008

Äntligen Fredag.....


och full fart mot helgen, som Anders och Kalle brukar säga så här dax på veckan.
Säsongen lider mot sitt slut och lite lätt slitna är landets innebandyspelare. Kanske tur att de inte tagit sig till SM-slutspel? ;-)
Vi lever i en sån där konstig bubbla där vi inte vet hur Skalman gör nästa säsong. Han vill fortsätta att spela, hans mål är fortfarande det samma, MEN i vilket lag? För vilken klubb? Nu är det ju inte så att det råder brist på innebandyklubbar i Järfälla med omnejd men samtidigt vill vi ju inte att han ska göra samma misstag som Skorpan med långa resor och sena nätter. BBIF har ju som jag tidigare nämnt ett ganska stort antal målisar i samma åldersgrupp som dessutom är skickliga var och en på sitt sätt. Nu kanske det mer kommer att handla om vem som har mest vilja och tillräckligt med målvaktspsyke. Ja vi får se, ni kommer säkert att få läsa mer om familjens dilemma framöver.
Skorpan håller på med dekorativ målning i plugget (det var det som hon valt i individuella) och det är tydligen roligt. Hon producerar en massa fina grejer och läraren säger att hon har talang för det men med tanke på att hon inte la ner särskilt mycket energi på måleridelen i 1:an så blir man lite förvånad :-) Men också glatt överaskad!
Nu ska jag smita till jobbet, Skalman har nationella prov i engelskan och har lovat att messa hur det gick när han är klar så väntans tider har infunnit sig hos mamma Nygren. Vi hör senare och ha en bra dag allihopa.

Inga kommentarer: