söndag 20 april 2008

Puh...nu är jag slut :-)

Ja, nu har ni fått följa med Familjen Nygren på en dag i hallen :-)
Visserligen sitter vi inte i seket så många timmar i sträck som idag en aldeles vanlig helg men antal matcher som vi tittar på och som vi är i hallarna är ganska normal :-)

Efter denna Semihelg så kommer vi åka till Botkyrka nästa helg för att se avlutet på säsongen. Sen är det slut för säsong 07/08 och en välbehövlig sommartid väntar på oss.
Säkert kommer vi sitta på altanen runt den 25/6 och säga
- åhh vad vi längtar till innebandyn börjar igen!
Men först ska vi beta av en student sedan en 50 årsskiva och strax efter det en "grundist" Skalman slutar grundskolan och vi säger hej då till grundskoletiden i vårt liv. Den sista av barnen ska visserligen beta av gymnasiet men det blir de sisa 3 åren då vi har "skolbarn" hemma :-)

Ett nytt kapitel i vårt liv tar vid, en tid som vi ser fram emot med glädje. Den tiden då våra barn inte längre behöver oss på samma sätt men då vi fortfarande är viktiga i deras liv. Då vi kan göra lite som vi vill utan att hela tiden tänka barn först. Under den tiden ska vi njuta av att inom några år få bli mor/far mor/far och få nya små underverk att förundras över och följa till från fritidsaktiviteter :-)

Nu ropar min kudde väldigt högt!! så det är bäst jag lyder ;-) Vi ses/hörs i morgon och tack för en trevlig helg alla ungdomar/föräldrar och ledare som funnits i Viksjöhallen denna helg.

1 kommentar:

Maria sa...

Tack för ditt matchreferat. Jag hann ju inte ut till matchen då den krockade lite med "lillMajsans" match.

På lördag får ni lova att sitta med i Balrog klacken;-)

Jag bokar en plats till er!

Ha det gott, ses på lördag // Maria