söndag 20 april 2008

Vendelsö A vs Vendelsö B Semi P92

Tar en liten paus strax tillbaka :-)

Matchen mellan Vendelsö IK (A) - Vendelsö IK (B) har börjat och fem minuter in i matchen spelar båda lagen mycket jämt.

Tiden 10.18 tog Vendelsö IK (B) ledningen med 1-0 genom Charlie Widenfors utan assist.

Bara två minuter senare blir det straff för Vendelsö IK (A) för otillåten trängning. Oturligt nog missade de den chansen att kvittera. Där efter blev det en utvisning på två minuter för Vendelsö IK (B).

Vendelsö IK (B) fulltaligt.

Nu börjar känslorna komma i gång för spelarna på planen och det märks att det verkligen är prestige mellan de två lagen.

Första period är nu avslutad och det står 0-1 till Vendelsö IK (B). Det var en mycket jämn period men jag tror det kommer bli en ännu jämnare period som väntar här i Viksjö.

Andra perioden är nu igång och det börjar med riktigt tighta närkamper.

Bara 1.40 in i andra perioden kvitterar Vendelsö IK (A) till 1-1 genom Markus Karlsson utan assist som drar ett riktigt snyggt skott rätt upp i krysset. Grymt snyggt!

Målvakterna på planen är mycket jämna oh det märks även där att det är fråga om prestige, båda två är mycket taggade och det är mycket svårt att säga vem som äger denna match.

6.56 in i andra period tar Vendelsö IK (A) ledningen med 2-1 genom Jack Götz på assist av Kenny Grönquist.

Nu är det riktigt heta känslor på plan och rätt var det var åker en (B)-kille in i sargen och det blir två minuters utvisning för hårt spel. Den som sitter av tiden är Nicklas Norberg. Tiden 8.48.

10.26 kvitterar Vendelsö IK (B) till 2-2 genom Sebastian Dafteke på assist av Nicklas Mickos.

14.13 åker Vendelsö IK (B) på en utvisning för hands. Den som får sitta av tiden är Nicklas Mickos.

Det återstår nu 5 minuter av matchen.

15.49 gör Vendelsö IK (A) ett mål men som oturligt nog domarn blåser bort på grund av spel i målgården.

Tiden är nu 17.06 och Vendelsö IK (A) tar time out.

Matchen är nu igång igen.

Det står nu 2-2 och ordinarie matchtid är över. Nu väntar Sudden death på 5 minuter. Händer inget efter det blir det straffläggning.

Sudden death tiden är nu igång.

Bara 22 sekunder in i sudden blir Markus Karlsson match hjälten genom att putta in bollen över målvaktens högerben. Det är alltså färdigt och det blev Vendelsö IK (A) som gick vidare till finalen där de möter Balrog IK.