lördag 13 mars 2010

En tät och hetsig match.....


precis i min smak!!!


Visst skulle man kunna tro att vinsten berodde på denna poängplockande smålänning men det han siktade på igår var att komma tillbaka fullt ut och kanske trycka in 1 poäng och det var precis vad han gjorde. Han levererade 1 av de 7 målen. Skönt att se honom tillbaka och lika glad som vanligt.


Det var full fart mot båda målen och heta känslor i hela matchen. Bara under ett par minuter i slutet av sista perioden kändes det som att AIK trodde att de spelat klart men efter 2 snabba Falunmål så tog man upp kampen igen.


Vet inte om Jansson missat skärpet i byxorna eller fått tag på ett för stora men så här brukar han väl inte se ut?? :)  Nåja han gjorde sitt jobb i kassen trots att han var snabb på¨att lämna returer på ett sätt som vi inte är vana att se. Kan det ha varit lite övertändning inför slutspelet?
Spelar ingen roll jag gillar honom ändå!!


Som ni ser av bilderna så skulle man kunna tro att Kim utövade någon hoppgren i går kväll men precis så tätt och intensivt var det att man behövde kunna både ligga lågt och hoppa högt.
Första kvartsfinalen tog AIK och nu väntar vi med spänning på returmötet på måndag i Falun.
Ta gärna med er en seger från den också killar.

Efter matchen blev det en tripp till sjukan för att röntga Skorpans huvud och rygg efter ett fall på isen utanför Solnahallen men hon var inte trasig bara lite blåslagen

Inga kommentarer: