fredag 12 mars 2010

Kan det bli bättre en fredag em?

Toksol ute över Solna Stad :)

Toksol i ansiktet på tjejerna när man kommer upp på VIP:en :)
Toksol i ansiktet på Tian som står och hälsar välkommen i hallen innanför dörren :)

Match i Borgen är en favorit på högre nivå, en riktig rysare och en riktig kramare :)
Det är då jag skiter i allting inklusive värk och elände i kroppen för då ska jag apsolut vara med där det händer och apsolut att jag måste känna pulsen i hallen både innan, under och efter.
När Jojje kliver in i hallen med sitt leende då vet man att det är något på gång. Killarna i laget dyker in en efter en alla med samma lite loja steg när man ser dem första gången och med en lite halvhysteriskt helfikoserad blick när man ser dem efter 1 timme.

Man måste nästan vara på plats för att förstå känslan som kryper ut ur väggarna i hallen när vaktmästaren drar ut teleskopläktaren. Alla skynken och AIK-flaggor ska hängas upp för att vaja i ventilationens bris.
Stora luftbollen och alla soptunnor, matchprogram och inte minst det nya nummret av Första Femman som lanseras till just den här första kvartsfinalmatchen i SM-slutspelet 2010.

Återkommer säkert igen för att låta er vara med under de sista skälvande timmarna innan slutspelets startsignal ljuder i Borgen. Helsingborg-Warberg tjuvstartade i går och Kimmo Eskilinen spelade ydligen på höjden av sin skicklighet. Vilket gav Warberg 1-0  i matcher så långt.

Inga kommentarer: