söndag 10 oktober 2010

Bataljen blev precis.......

så trist som jag trodde.
Inte för att AIK förlorade och inte lyckades bärga de 3 poängen utan för att det blev skit innebandy.
Visst fanns det stunder då Caperio bjöd på riktigt fin och rolig innebandy och i hela sista perioden bjöd faktiskt AIK till också. Men resterande tid var det tråkig, hetsig, svajig innebandy. Inget kul alls att titta på. Sist jag såg den typen av innebandy var när jag tittade på en match i Ärvingehallen där ett gäng gubbar spelade i div. 5.
Sorgligt att sådan innebandy spelas i ett SSL-sammanhang.

Nåväl, det är bara att lämna skiten åt sitt öde och vara glad för att nu är det bara en match kvar i serien att möta detta grottfolk. Hoppas AIK kan stå över grottfolkets grottspel i nästa match i stället för att haka på och göra detsamma som dem.
Sedan vet man aldrig vad som händer i slutspel men hur det än är med den saken så ska man ju först ta sig dit innan man kan börja oroa/roa sig med funderingar kring det.

Nästa hemma match i Borgen är den 24/10 och då är det KAIS Mora som kommer på besök.
Måste tala om för Morafantasterna var de kan få uppdatering om matchen och att det säkert kommer bli en spännande match på många sätt och vis. Alla vet ju att det inte är lätt att spela mot lag som precis tagit sig in i SSL för det är många saker som skiljer sig från högsta och nästhögsta serien i det här landet.
Tempo, domarna, introt, publikantalet osv. osv.

På måndag ska jag spika fast mig framför tv:n kl. 19,00 och kolla på Mullsjös tv-premiär. Kolla ni med så kanske ni kan få en bit av den glädje som finns i Mullsjö och Nyhemshallen när det spelas innebandy där.
Härlig upplevelse!

Nu ska jag helt enkelt njuta av dagen som ska tillbringas i Sollentuna och en innebandyhall för sonens återtåg till innebandyn. Div. 3 kan också vara lågt men ack så lärorikt för det är ändå snyggare spel än div. 5 eller SSL-match mellan AIK vs Caperio.
Vesterorts damer klarade sig inte särskilt bra i går. En förlust med 7-3 fick de ta med sig hem.
Finns det ingen trevlig person som kan gå in och träna detta damlag så de i det minsta får till ett eget spelsystem? Gärna någon som kan styra upp dem lite och få laget att jobba åt samma håll?
Hm....nej hjärtat. Mamma och Pappa kan inte hjälpa er.....vi hinner helt enkelt inte med det också hur gärna vi än skulle vilja. Men du vet att vi är där varje match som det är möjligt och vi hejar på er och hjälper till när vi är på plats.

Inga kommentarer: