tisdag 12 oktober 2010

Det här skrev jag innan premiären i Borgen ;) Hade tappat bort det, trodde jag

Borde vara full fart men det råder tystnad i huset.
TV:n är på  och diskmaskinen surrar så där hemtrevligt medan ljusen brinner på bordet.

Nej i den här metropolen vilar en sån där skön spänning som det bara kan göra en kväll om året. Nästan som kvällen före julafton ;)
I morgon är det hemmapremiär i Borgen för säsongen och självklart kommer vi alla att vara på plats.
Nytt intro med ny musik (skithäftig) ny inramning och gammalny satsning på event som ska falla familjen i smaken. Målet är att hela familjer ska välja att titta på skön innebandy i Borgen, precis som vi själva gör.
Det är AIK´s satsning för året. De har till och med börjat sälja familjesäsongskort!
Vilket härligt initiativ!
Har ni inte köpt det ännu så kolla in på hemsidan och titta på de kanonerbjudande man har valt att ge just familjer. Riktigt förmånligt och mycket att välja på.

Nåväl, laddning och dessutom mycket gäspar efter heldagen vid en sjö för företags-fisketävling. Alla 3 gubbsen var på plats och den yngsta kom hem med pris för största fisken  :)
En regnbåge på ca 2 kg är han väldigt nöjd med, men om sanningen ska fram så var det nog vinnarskallen som fick största vinsten ;)
Han fick större fisk än både storebror och pappan   : D

Nu får det bli bingen och sömn inna det blir premiär och kanske kanske en 3:dje raka för säsongen. Med facit i handen från förra säsongen så väljer vi hellre en förslust om vi slipper skadorna under säsongen. Förra året blev det ju 10 raka men sedan blev det skadeskjutet i hela ledet. Killarna satsar på att gå hela vägen och då kan man ta någon enstaka förlust på vägen om det är det som krävs.

Ha det gott till vi ses i etern igen, troligen i morgon kväll men vill ni så kan ni följa med till matchen via verysport.com eller hemsidan och klicka på "Följ AIK live". Festen börjar klockan 17,00.

Inga kommentarer: