måndag 21 mars 2011

Oj vilken dag!

Jag har en del roligt och spännande framför mig idag :)

Först och störst är att jag äntligen ska bli reservmormor!
Min älskade kusinvitamin i Hedemora ska bli mamma för första gången efter 7 års försök så är det äntligen dax. Planerat snitt och allt enligt planerna hoppas vi.
En lite Ellie väntar vi på...vilken stund som helst nu :)
En tanke går till Ellies pappa som kommer bli en av de bästa papporna någonsin.
En underbar kille som har ett hjärta lika stort som universum och en värme som skulle få tjernobyl att verka som ett kylrum.
Jag är så glad och lycklig att de här 2 människorna äntligen får sin högsta dröm uppfylld.

Sen är det förstås en dag i innebandyns tecken också :)
Kan AIK hålla ihop och ta ett strypgrepp om kvartsfinalserien mellan AIK och Falun?
Skulle vara väldigt skönt om vi kunde få åka till Falun på torsdag och veta att allt ligger i våra egna händer..... klubbor är väl mer korrekt =)
Skön känsla i truppen i går enligt Nypan som var på plats....känns gott när det kommer från honom för han brukar alltid avslöja om det inte ser taggat ut.
Jag har hört att AIK kommer sätta några spelare på vilobänken?
Hoppas inte det men om det är sant så hoppas jag verkligen att Djurling spelar.....Anti och Kim gör sig så mycket bättre när de har Djuret mellan sig =)
Sen vill jag absolut se Mr. Lorendahl på planen.....snacka om underbar lirare som styr och snackar med sin femma......en fantastisk spelare att ha bakom/bredvid sig när man är ung och behöver lite styrning och hjälp. Norman är också ett måste....han kan väl få lite mer speltid?
Han jobbar och jobbar....jag gillar honom men vad jag förstått så har han inte riktigt hittat rätt efter sin långa rehabilitering så ge honom chansen, viljan finns och orken också :)

Tur det inte är jag som ska ta ut laget och femmorna...jag är alldeles för mycket höns mamma för att det skulle kunna bli någonting som man kan kalla innebandy =)
För mycket gullgull och Mmmm...tycker om och tullinuttnutt.
Nej jag ska nog sitta kvar i mitt sekreteriat och gullidutta med Bresky och Yuosef ;)

Smutsigt spel säger man om Caperio just nu och det finns med all säkerhet en sanning i det men vi vet ju allihopa att Caperio faktiskt kan spela en riktigt bra och rolig innebandy när de glimmar till så vi lägger ett slag för att det är precis vad som händer i dag när TV-kamerorna kommer att finnas på plats. Då blir det svårt att komma omkring media och bara säga att man inte har några kommentarer längre.
Skulle så gärna vilja se den matchen.....hm.
Kan man se den på TV4 play?
Alltså på en dator bredvid sig i Solnahallen??

Inga kommentarer: