tisdag 29 mars 2011

Re(h)na sportsmän är det ont om.

Men de finns och de verkar där ute i hallarna.
varje gång de kliver över sargkanten, ger en intervju, spelar osv.
De verkar för sporten, sitt lag och alla unga som tittar på och tar efter.

Att erkänna att det inte var givet att laget skulle vinna är också stort men jag känner att den största trösten idag kommer från Falun och deras "braiga" målvakt. Rehn!
Vi vågar spela innebandy säger han, och det stämmer, de vågar att spela mot AIK i Borgen men också mot AIK i Falun. Jämna täta matcher har det blivit och när jag ska sammanfatta Rehns storhet så blir det så här
- Rehn är precis så bra som en målvakt behöver vara när han spelar i ett lag som täcker boll och ställer sig i rätt läge för att täppa till skottlägena. Rehn får fantastiskt mycket hjälp av sin backar.

Han är så sportslig så han ger AIK väldigt fin kritik genom sitt uttalande om att kan de vinna mot AIK så kan de vinna mot Warberg.

Han vet...... och är inte rädd för att säga det..... AIK är ett av Sveriges topplag, att vinna över AIK är aldrig någon promenadseger....inte ens om man vinner med 9 - 3.
Stort av honom att jämställa AIK med Warberg som ju haft en fantastisk säsong.
Stort att ge AIK den etiketten så där bara minutrar efter att Rehn och Falun satt stopp för AIKs fortsatta spel för säsongen.

Nu skriar olyckskorparna om att det ska vara spelarflykt och annat i AIK och hur ska det gå???
Gör er själva och AIK en tjänst - vänta och häng med i nästa säsong så ska ni få se hur AIK löser utfyllnaden av de luckor som alla med lite tankeverksamhet har kunnat räkna ut redan för 2 år sedan.
Sportkommiten och sportchefen har med all säkerhet en röd tråd i det de gjort den här säsongen och det de kommer göra inför nästa. För AIK gör precis som K-J så fint beskriver - satsar alltid på guld!

Måtte nu Warberg gå vidare till Malmö för annars har jag svårt att se hur man ska kunna fylla Malmö Arena den 16 April. Själv avstår jag den resan för att umgås med familjen istället. För vad ska jag göra där?
Uppochnedvända säsongen 2010/2011 är inget som går till världshistorien för någon utom möjligen Falun som tagit sig ett snäpp längre än tidigare och Linköping som gjorde sin superdebut i SSL.
PS! Vad ska lagen skylla på nästa säsong när det ligger ett nytt fint golv i Linköpings Sporthall? Gläds åt Linköping och ge dem kritsa för den säsong som de gjort.

Inga kommentarer: