onsdag 2 mars 2011

En dag som andra....

men kaffekoppen, stinkpinnen och en viss saknad efter hallen.
Helt sjukt vad innebandytarmen kan skrika högt när säsongen nästan är förbi.
Bara 3 matcher och ett slutspel kvar och sedan är det adjö till säsongen 10/11.

Tanken är ju att säsongen ska ta slut den 16 April och då med ett guld i Malmö Arena men vad har vi för garantier? Inga!
Men hoppas kan man göra och se till att killarna får alla de förutsättningar de behöver för att vilja ge allt och det där lilla extra som behövs om man ska gå hela vägen.
Många småsaker att slipa och fixa med så att det blir lite vila för kroppen, lite avspänningsträning och lite laddning för alla situationer som uppstår i ett slutspel.
Ingen vill ju köra match eller träna 7 dagar i rad i 5 veckor.
Då blir till och med innebandy skittråkigt.

Fram med stora pappret, rita fyrkanter med datum uppe i hörnet, skriva in matcherna och fylla på med de ordinarie träningsdagarna som inte krockar med matcher och därefter suddegummi för att ta bort de tröäningar som blir för många dagars halltid. Kolla om träningstiden ska förstärkas någon annan stans i stället och sedan skicka för kontroll till dem som bestämmer och känner killarna bäst av alla - tränarna :)

Sen kan man börja fixa med buss, hotell, mat, och allt annat som bara ska flyta runt killarna.
Inget konstigt i det. AIK har ett väl inarbetat team med alla möjlga kuggar som är skickliga på olika saker så det blir ett härligt lagbygge bredvid laget så att säga. Man kan bli imponerad av mindre kan jag tala om.
Det som är bäst av allt är att det här teamet är lika tätt som laget.
Många vill hjälpa till men få är utvalda att få ta del av allt. Men alla får hjälpa till med något ;)

Inga kommentarer: