tisdag 6 april 2010

Aha............så här ligger det till................

(sett ur mitt perspektiv)

Gubben fick frågan direkt han kom innanför dörren
- Var det rättvist med en 5 minutersutvisning på Egebrant???
- Nja, jag tycker inte det. Det var nog mer olyckshandelse än med flit men det blev en 5:a och därmed jämnt. Killen han stötte ihop med började trots allt blöda så det var tryck i sammanstötningen. Men helt rättvist var det nog inte.

Okej, då kan vi dra slutsatsen till att Egebrant har gjort sig ett rykte om att vara en mycket tuff spelare som går väl hårt in i närkamperna, det har medfört att domarna väljer att sätta hårt mot hårt när han är inblandad.
Jag hoppas att AIK inte faller för trycket och gör sig av med honom med tanke på att han skrivit på för 2 år till men att de kanske tar och hjälper honom lite bättre med de mentala bitarna i att gå i närkamp.

Förlust blev det för Giganterna i går och enligt gubbens utsaga så var det visserligen jämnt till mitten av sista perioden men set ur spelmässigt perspektiv under hela matchen så hör giganterna inte hemma i globen i år om de inte kan lyfta sig minst 5 snäpp.
Det går inte att spela till sig mål mot ett taggat Caperio............man måste skjuta också!!!
Caperio sköt och bollarna satt bakom Jansson, AIK sköt inte och de tog sig inte förbi Ramsin heller.

Nu blir det ytterligare en nervpirrande match i Borgen på lördag och tyvärr spelas det inte för en säker plats i Globen utan för att behålla sin chans till platsen i Globen. Lyckas de med det så måste man dessutom vinna borta i Tibblehallen på måndagen och det verkar vara väldigt svårt för Giganterna att vinna borta i Täby. Kanske blir den här Semifinalserien präglad av vinst på hemmaplaner och då ligger ju Caperio bäst till med tanke på att de har 3 matcher hemma mot AIKs 2. Vem vet kanske blir det så att Caperio tar platsen i Globen med just siffrorna 3-2 i matcher. Det luktar nästan så i luften..........................................
OM inte killarna kan ta tag i sitt spel och alla i laget inklusiva tränare, ledare, nappar och materialare kan greppa chansen och göra det som måste göras........vinna 2 matcher i rad.

Inga kommentarer: