söndag 11 april 2010

Lyckad kväll med olyckliga inslag

Sista hemmamatchen i borgen gjorde Giganterna det som alla förväntade men ingen riktigt vågade sätta en miljon kronor på att de skulle lyckas med.
De spelade för att behålla möjligheten till Globen och de lyckades med det.
De mötte ett Caperio som är hårt skadeskjutet av förkylning och feber. Det far som en löpeld genom laget att lägga sig i febertoppar och halsont. Inte helt osannolikt sanningen eftersom jag vet att Niklas Eriksson som saknades under Semi 3 i Tibble låg hemma i febertopp då.
Inte bra att träna varje dag i veckan tillsammans när det är förkylningstider!!!!
Man smittar varandra då!
Det kunde varenda kvinna som är mamma ha talat om för tränarna redan innan men Caperio gör som de vill som vanligt!

Att AIK hade hemmamatch och dessutom måstematch syntes på planen medan Caperio trodde de skulle kunna springa ner Giganterna under de 5 första minuterna och sedan sluta tätt. Slutresultatet visar med sin tydlighet att den taktiken inte höll......6 - 1 till AIK och fortsatt semispel på måndag.
Skilnaden på den matchen och den vi såg i går är att nu blir det en måstematch för båda lagen, nu har inget av lagen fördel av att kunna gå in och knyta ihop säcken medan det andra måste vinna.
Nu står de äntligen på samma nivå och har lika villkor så nu ska vi äntligen få veta vilket av dessa 2 Stockholmslag som är bäst under säsong 09/10.

Det har varit en hel del snack om smutsigt spel och spelare men också en hel del snack om sandlådor.
I går kväll tog Caperio allt det här till en ny nivå....................

Bakgrund:
AIK har en tuff hård kvartsfinalserie med Falun som öppnar upp för nya risker vad gäller bortalaget i Borgen. Vi förösker hitta nya lösningar på hur vi kan göra bortalagets närvaro i hallen säkrare och trevligare för dem att vistas på besök i Solnahallen och vi hittar en lösning som vi tror på.
Bortalaget ska under uppvärmning använda den dörr som finns bakom sekreteriatet men under matchen använda dörren vid planens ena hörna. Detta meddelar vi Caperios ledare som säger-
Ja ja ja det blir nog bra, det löser sig ska du se.
Därefter gör de som de vill och använder hörndörren redan under uppvärmningen. När jag ber dem att använda den andra dörren så går de bara förbi mig utan att ens titta på mig eller notera att det är någon som pratar med dem.

Jag får lov att erkänna att jag är snuskigt irriterad på ett helt lag med vuxna gubbar som är så rent respektlösa mot andra vuxna men det som stör mig mest är nog att det som dessa gubbar gör ses av massor av unga killar som tror att det är så man ska bete sig. Titta bara vad AIK´s egna sargvakter har lyckats skriva på "sportbloggen" som kommentar!!!!!
Snyggt jobbat av dessa helt otroligt puckade varelser!!!
Så inspirerande och så helt fantastiskt omoraliskt att ni i era divafasoner banar väg för ungdomarna i hallarna. Ni påverkar och berör men det är inte i possitiv bemärkelse och det är inget som jag förstår mig på.
Hur tänkte ni där???
Min tanke är att dessa sargvakter som är så unga och kan formulera sig så bra på en sportblogg kommer att vara precis lika diviga och tro att de är något, precis som de juniorer som numera lämnat AIK och sporten för att de inte vill göra hundåren som krävs för att bli någon eller något.
De har helt enkelt inte psyket som krävs för att bli en ny Hyvärinen, K-J Nilsson, Svensson eller Jidhe.
De är ute ur leken redan nu.

Men till ert försvar så ska ni få med er de här orden........
det var lugnare på gnället (i alla fall mindre än sist) och det var skönt. Trots att ni spelade i underläge så tog ni inte till munlädret och började leka dada. Men det är klart att det kan bero på feber och halsont snarare än att ni ville skapa situationer.

AIK´s största flopp är att man inte heller denna gång lyckas täppa till munnen på den vansinningt fula i munnen och busvisslande skampålen som sitter och skriker det ena fula påhoppet efter det andra. Ska det vara så j-vla svårt att antingen neka honom tillträde till hallen eller helt enkelt lyfta ut honom när han inte kan sköta sig bland normalt fungerande människor?????
Jobba på det till nästa säsong säger jag till eventet för han är rent ut sagt värre än Bron-Sundbom och Egebrant tillsammans. Helt enkelt en skam för klubbmärket!!

Inga kommentarer: