måndag 14 december 2009

Anonyma åsikter

Till dig eller de med anonyma åsikter ang. målvaktsställ så vill jag förtydliga varför jag har en annan åsikt.

I princip så håller jag med dig/er.
Självfallet är ett ställ som man fått när man skrivit på avtal med en förening ett ställ som tillhör föreningen.

När skorpan skrev på både för Duvbo och Balrog så stod det klart och tydligt att föreningen stod för utrustning som tillhörde föreningen vilket per automatik betyder att när du lämnar föreningen så lämnar du också utrustningen.
Inga konsttigheter vilar där inte :)

Men stället vi pratar om nu är ett ställ som det inte skrivits något om och inga avtal finns, dessutom så talade jag om för ordförande när han skrev under övergångspapprena på Skalman att de inte skulle få tillbaka hans ställ utan de fick gilla läget eftersom Skalman inte hade valt att byta förening om inte delningen mellan P93 och HJ blivit till. Hans svar var ett leende vilket jag valde att tolka som att det var en tyst överenskommelse med tanke på situationen som uppstått med HJ-truppen.
Skalman hade med lite påtryckning från mamman bestämt sig för att stanna kvar i föreningen hela denna säsong men eftersom det helt plötsligt gjordes en delning där Skalman inte fick behålla den tränare han ville ha och spela med de killarna han valt att spela med, så var det inte längre aktuellt att göra som mamman önskade.
Nu handlade det helt plötsligt om att antingen få byta förening eller sluta spela innebandy helt.

Men skit samma eftersom vi alltid betalat Skalmans utrustning själva så väljer vi att fortsätta med det, för det viktigaste för oss är att han fortsätter så länge han tycker att det är kul.
På det sättet så kan heller ingen förening göra honom livegen.
Men rätten att få känna sig besviken är fortfarande vår och den kan vi ju faktiskt få ha utan att någon/några måste tala att de har en annan åsikt.

Inga kommentarer: