måndag 28 december 2009

Orkanens öga :)

Det är så man kan sammanfatta Solnahallens sekreteriat med bara 2 ord ;)

För dem som befinner sig i hallen rätt ofta runt AIK´s innebandymatcher så finns det vissa saker eller personer som helt enlelt måste finnas där för att rätt känsla ska kunna infinna sig.
Att driva de här eventen ser kanske enkelt ut när man bara tittar in i hallen någon enstaka match men för oss som är där varje gång ser situationen helt annorlunda ut.

Utan Eva på Vipen skulle det inte finnas någon gräddhylla i Borgen, ingen av de emminenta gästerna skulle få kaffe och smörgås, ett glatt och välkomnande leende.
Utan Tians spring i korridorerna med 5-6 bollar i luften samtidigt skulle inte hallen bli dekorerad och inga flaggor skulle hänga uppe.
Ekholmers handfasta hantering av insläpp och spelarkorridor.
Utan Brezky (stavning?) skulle inte golvet blänka som solen stiger över Råsunda, teleskopläktaren skulle vara infälld och tidtagningen skulle inte rulla på så smidigt som den gör. För att inte tala om den sjukt stora hjälp han är för mig som sitter och skriver. Långt innan domaren kommit fram och talat om domslutet så har Brezky redan gett mig både nummer, ass och orsak. Helt otroligt skicklig kille!

Sen finns det ett par andra namn som jag inte kan vara utan för att jag ska gilla läget i Borgen.
Kranberg tex. - hur skulle en match se ut utan hans humör, lilla upphopp och markering med klubbladet i golvet???
Edgrens lugna steg fram till domaren för att diskutera någon liten detalj! Man ser att han kokar inuti men det hörs eller märks inte med den minsta lilla darrning på tonläget som hålls lugnt och sakligt.
Janssons snudd på sinnessjukt fokuserade blick när han kliver ut ur tunneln och fram mot mittcirkeln!  :)
Men också Hallstenssons totala närvaro utan att varken synas eller höras för någon annan än lagets killar.
För att inte tala om Jojje med kameran!

Utan dessa människor fattas det liksom något, något som är delaktigt till att göra just varje match hemma i Borgen till det där lilla speciella.
Visst finns det fler profiler men just de här är dem som är apsoluta måsten för att jag ska trivas som bäst.
Trots allt arbete och alla kugghjul som går hand i hand för att eventet ska bli så bra som de är så kan jag bara konstatera att lugnet som finns nere i Borgens mittpunkt är det underbaraste man kan uppleva.
Vi kan inte springa ifrån hur som helst, vi kan inte trycka dit lite egna krumelurer, vi kan inte besämma någonting alls men vi har 100% kontroll på allt som händer innanför sargkanten och vi gör det förbannat bra :)
Vi 5-6 sammansvetsade som tillhör orkanens öga = sekreteriatet.

Inga kommentarer: