måndag 14 december 2009

Järfälla IBK vs AIK 19.00 / Bele Barkarby IF vs AIK samma tid

Ja ikväll är det SSL-match igen!
I Jakobsbergs Sporthall. Den ny/gamla hallen som man byggt ut läktaren på. Det var tydligen ingen höjdare direkt för nu måste man sitta och gunga sig förbi ett stort antal pelare för att kunna följa fighterna nere på planen.
Hur tänkte komunen där???
På tv visas en annan spännande fight, Dalen vs Västerås.
AIK är säkra slutspelskandidater medan Dalen jagar en slutspelsplats och Västerås och Järfälla IBK är de lag som kämpar för att hålla sig kvar i världens bästa innebandyliga. Vore illa om Järfälla komun betalat en massa pengar för att Spiders ska få använda sin hemmahall under matcherna och sedan försvinner helt plötsligt kraven på publiksiffror och pengarna är kastade i sjön. Speciellt med tanke på det illa genomtänkta ombyggnadssättet.

Samtidigt spelas en annan viktig (för Skalman) match i Björkebyhallen. Bele Barkarby IF´s herrjunisar tar emot AIK´s herrjunisar. Skillnaden här är att det ska vara Bele´s A-junisar medan det är AIK´s B-junisar.
Sist de möttes blev det förlust för AIK och det är ju aldrig roligt. AIK ligger sist i den serien eftersom de haft problem med målvakter men nu är ju den situationen helt annorlunda. AIK ställer upp med 2 riktigt vassa kort i rockärmen. Både Mackan och Skalman finns med i uppställningen.
Skalman vill gärna stå den matchen men samtidigt så känns det lite som att han vill stå bara för att visa Bele att de har missat en väldigt bra målis för att de inte haft förmågan att se de resurser som de haft rakt framför ögonen hela tiden.
Skalman dög när det var manfall på målvaktssidan i både A-laget och A-junislaget men däremellan har ingen brytt sig om honom överhuvudtaget. Han dög åt utvecklingslaget under halva förra säsongen och det slutade med att utvecklingslaget helt plötsligt spelar i div 1. Hur som helst så har han aldrig upplevt att någon har sett honom som en duktig målvakt i föreningen och gett honom en chans.
Däremot kan man läsa på andras bloggar att det är konstigt att inte någon av junismålisarna passar på att komma och visa upp sig när det fattas målis i herrlaget???? Vad är det då han gjort de sista åren??
Uppe på allt  så får vi ett mail från en ledare där man kan läsa att styrelsen undrar när Skalman tänker lämna tillbaka den utrustning som han fick när säsongen startade upp.
Man kan verkligen undra vad föreningen har värdesatt av all den tid och energi vi givit under alla 10 år då våra barn varit medlemmar.
Besvikna är vi i alla fall och nu har vi beslutat att utrustningen får följa med nert till Björkeby i kväll och sedan vill vi aldrig mer ha med den föreningen att göra.
Skalman sa själv när jag berättade om mailet att nu j-vlar räcker det med Beles sätt att bemöta honom, han har fått nog! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker det är självklart att mv-stället ska lämnas tillbaks! Det är ju inte Skalmans personliga...

Lena sa...

En anonym som vågar uttala sig, väldigt modigt måste jag säga ;)

På det sättet Skalman blivit behandlad av Bele utan en enda ursäkt är en skam för idrottssverige.
Men det är klart vill ni ha lite svettiga palter tillbaks så var så goda :D, men glöm inte att tiden Skalman lagt ner på Bele är långt mer dyrbar.