tisdag 15 december 2009

Innebandy och 600:de inlägg

Jag börjar med att berätta att gårdagens inlägg var det 600:de inlägget på min blogg, inte illa att jag lyckats fortsätta blogga fast det många gånger burit mig emot.
Sedan jag slutade dela med mig av min vardag på den här bloggen så har också antalet besökare minskat kraftigt.
Alla är ju inte lika intresserade av innebandy som tokfamiljen men visst kan man fundera på varför man läser en blogg. Är man nyfiken? Letar man efter något att reta sig på? Handlar det om något annat?

Nåja, här kommer då dagens dos av innebandy :)
Matchen i går som Skalman så gärna ville vinna och visa vad han går för blev inte vad han önskade sig.
Med facit i handen så kan man konstatera att de tappra guttarna i Bele´s A-junisar spelar en mer "mogen" innebandy än AIK´s 93:or. I alla fall när de inte har fler riktiga junisar med sig på planen.
Bele bjöd som vanligt på många fina spelsekvenser vilket man borde kunna se skönheten i men jag ska erkänna att jag hade blivit besviken om de inte gjort det.

Som vanligt har de en förmåga att låta bollen göra jobbet åt dem och att ligga steget före motståndarna hela tiden. De gjorde vad de skulle och förväntades av dem. Undrar sa flundran om de alltid har så mycket publik på sina hemmamatcher?
Många föräldrar hade tagit sig ner till hemmahallen trots tider med julbord och det är ju alltid roligare att spela med publik så killarna tyckte nog det var kul. Men julbord till trots och hejaklackar för båda lagen så slutade matchen med förlust för de tappra AIK:arna (6 - 4) och Skalman som lyckades med att släppa in ett Zorromål var INTE glad. Många mål gjordes på returer så nog får Skalman jobba lite extra på att sluta lämna returer och backarna får bli lite vassare på att få undan returerna. Sen kan Juha nog fundera lite på varför alla Bele´s returer fick ligga orörda. AIK var inte först på boll en enda gång på deras målvaktsreturer.
Hur som helst blev det inte som Skalman önskat MEN personligen tycker jag inte man ska vara ledsen för det. Det har aldrig varit någon hemlighet att Bele producerar bra innebandyspelare.
För mig personligen så blev det en lyckad kväll, för att Max Dyrhage var med i Bele´s trupp och han såg ut att ha kul! Vid flera tillfällen hade han åter sitt vackra leende på läpparna när han kom i full fart med boll.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen - den killen kommer att växa ur Bele´s herrlag och förhoppningsvis gå minst lika långt som den Beleskolade Niklas Eriksson (back CaperioTäby) om han bara fortsätter ha kul och har viljan  :)
Nu tar killarna jullov men många av dem åker på cup i Storvreta, för visst vore det dumt att låta klubban ligga på hyllan i flera veckor  =)

I Jakobsbergs sporthall hade man först problem med att få igång lamporna i hallen, sen gick brandlarmet!
Det är spännande att möta SSL-lagen i Stockholmsområdet  =)
Kanske var det sådana pinsamma moment som får bära skulden för Spiders förlust?
De stod ju upp riktigt bra i början av matchen som de dessutom ledde med 2 - 0 men sedan tappades tydligen fokuset bort och slutressultatet skrevs till 4 - 8 och AIK fick med sig 3 poäng hem till borgen  :)

Dagen går i tvättens tecken vilket den brukar göra dagen efter match men jag ska hinna med en riktigt vinterskön promenad i snövädret, vilket jag älskar att göra så dagen blir ren terapi för mitt sinne  =)
Ha det gott där ute och kör försiktigt efter att ni blåst ut ljusen på bordet.

Inga kommentarer: