söndag 6 december 2009

Gubben är på väg....

till Varberg och Skalman har förhoppningsvis vaknat därborta hos kärleken så han hinner hem en sväng innan det är dax för oss att leta oss fram till Västertorpshallen :)

Nu ser jag fram mot en dag i plastbollens tecken =)

Var inne hos Patrik och kollade hur läget är i AIK-bussen och som vanligt kan man lite på en juste rapport om läget som verkar väldigt, väldigt lugnt.
Härligt att killarna har förmåga att sova lite överallt och ta vara på tiden för att hämta kraft inför Sparbankshallens batalj.
Jag misstänker att det inte hade varit lika lugnt i en buss full med tjejer i samma situation :)
Jag kommer säkert sakna Wille i Västertorpshallen men samtidigt så vet jag att det är långt ifrån en spelare som vinner en match åt något lag så det ska nog kunna funka ändå.
Med lite tur så kanske jag kan få en uppdatering till innan startskottet på matchen går av stapeln :)

Sen kan jag ju ringa gubben om det blir för lite tid för Patrik att uppdatera bloggen :)

Skalman och AIK´s herrjunisar möter Älvsjö AIK i div. 1 och det är ett lag som jag kan väldigt lite om men eftersom det ändå är div 1 och att de ligger på 1:a placering i tabellen med 9 spelade matcher varav 7 vunna och 2 oavgjorda så känns det lite som en tuff match som i alla fall Skalman gärna ser att de vinner.
Målskillnaden säger också en del med tanke på att de spottat in 66 mål och släppt in 35.
Jämför man det med AIK så känns det som att målvakten kommer att ha en hel del att göra eftersom AIK´s gjorda/insläppta är fördelade på 40/39.
Hm...laget behöver göra fler mål och målvakterna behöver bli tätare!
Lätt för en gammal kärring på 44 bast att ha åsikter om den saken, eller hur? =)
Men visst är det som Skalman säger - man kan förlora en match med uddamål eller ett par stycken bara man slipper känna att det är målvakt mot ett helt lag.

Nåja det blir spännande och jag återkommer senare med uppdatering.
Ha det gott idag och glöm inte släcka ljusen på bordet innan ni går :)

Inga kommentarer: