lördag 23 januari 2010

Det sket sig rejält med planeringen :)

Som vanligt när man planerar någonting i en innebandytokig familj så får man räkna med att det tänkta schemat spricker mer eller mindre alltid.
Den här gången sprack det mer än lovligt........
Skalmans schema visade sig passa väldigt dåligt ihop med honom själv och oss :/
Han hade tänkt vara hos Heffa till i morgon innan borgen ska intas och vi hade tänkt vara i borgen i dag för att inta borgen under lugn och ro i morgon.

Det blir en resa ut till Tullingehallen för att titta på AIK HJ1 troligen med Skalman på bänken men det är ju precis så det ska vara (hur många mil sitter inte ssl-målisarna i buss för att sitta på bänken??)
Men det skulle vara grymt skönt om denne "lille" man kunde fixa sitt körkort i en något snabbare hastighet än sina äldre syskon :)

Förbreredelserna inför borgen morgon får helt enkelt vänta tills i morgon. Gubben får stå över sovmorgonen och sedan får tanten se till att Skalman fixar med Sigges prommis innan vi far till borgen vi också.

Det skrivs en del om övergångar från div 1 lag till SSL-lag på en del sidor på den här sidan om staden i alla fall. Men vad är det som gäller mellan föreningar som har samarbete???
Måste det finnas samarbetsavtal osv. eller??
Vet att det var en del diskussioner runt Balrogs SSL-lag som spelade någon match för Huddinge (tror jag det var) för inte så långe sedan men då låg ju fokus på en specifik spelare mer än på att ett helt lag blev bänkat för att man skulle lufta killarna som hade ett uppehäll i SSL.

Ibland känns det som att allt som händer i innebandyvärlden är lite fritidsgårds-aktiviteter vilket gör mig arg och irriterad för jag gillar verkligen sporten och tycker att vi alla ska hjälpas åt att lyfta den så högt vi kan.
Det kan bara göras med ett litet stänk av egna åsikter, ett stort gäng spelare och arbete med att vidareutveckla bredden i sporten.

Inga kommentarer: